Pravo uživanje za muzičke sladokusce: Musicology barcaffe sessions prevazićiće sva vaša očekivanja! (FOTO)
Foto: Promo

Musicology Barcaffé Sessions prevazišao sva očekivanja

Pravo uživanje za muzičke sladokusce: Musicology barcaffe sessions prevazićiće sva vaša očekivanja! (FOTO)

Musicology je kao festival poslednje dve godine postao neophodnost muzičkog i kulturnog života glavnog grada, okupljajući najveće zvezde džez, soul, fank i bluz pravaca.
Objavljeno:

Kao što je najavljeno, festival je ove godine sastavljen od koncerata koji će se u klubu Bitefartcafe održavati sve do maja 2017. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seriju koncerata Musicology Barcaffé Sessions spektakularno će otvoriti The Brand New Heavies i to sa dva koncerta, 5. i 6. oktobra, zbog velikog interesovanja i brze prodaje karata. Samo dve nedelje kasnije, na istom mestu nastupa najcenjenija fado pevačica današnjice, Cristina Branco, 25. i 26. oktobra.

foto: Promo

Glavni partner festivala ove godine je Barcaffé, sinonim za savršenu šoljicu espresso uživanja, koja je stvorena da nam ulepša dan. „Uživanje u Barcaffé espresso kafi jednako je opuštanju uz zvuke muzike koja budi optimizam i dobro raspoloženje i to je gotovo prirodna veza između ova dva brenda.

foto: Promo

Barcaffé je vrhunska mešavina kafe nastala pažljivim izborom najboljih zrna, koju smo stvorili u cilju da pravom ljubitelju kafe priušti uvek novo i originalno uživanje. Tu vidimo mogućnost da se energije Barcaffé espresso i Musicology festivala sjedine i osvoje sve one koji znaju šta je dobra muzika, i kakav je taj jednistven osećaj optimizma i zadovoljstva koji stvara šoljica najbolje kafe“, izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Strateškog poslovnog područja kafa Atlantic Grupe.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.