NEVEROVATNO: Imaju preko 90 godina, a i dalje žene lude za njima - ovim GLUMCIMA godine ne mogu NIŠTA!
Klint Istvud je snimao i u Srbiji film "Ratnici", a legendarna je njegova slika na Petrovaradinu, Foto: Profimedia

hit priča

NEVEROVATNO: Imaju preko 90 godina, a i dalje žene lude za njima - ovim GLUMCIMA godine ne mogu NIŠTA!

Starenje može biti zabavno ako se zavališ i uživaš u njemu, rekao je Klint Istvud (90).

Objavljeno:

Godine su samo broj, a ovi glumci to dokazuju. Klint Istvud će u maju napuniti 91. godinu. Pet Oskara i više od 70 filmova. Svi su mislili da je karijeru krunisao kao reditelj, ali on još uvek snima...

Klint Istvud je prvo dobijao male uloge u filmovima B produkcije, a primećen je kao kauboj u filmu "Sirova koža". Nažalost, karijera je krenula u pravcu "divljeg zapada", pa je većinu legendarnih filmova snimio kao usamljeni revolveraš.

Klint Istvud
foto: Printscreen

Snimao i u Srbiji

Klint Istvud je snimao i u Srbiji film "Ratnici", a legendarna je njegova slika na Petrovaradinu.

Ima najmanje šestoro dece, iako je bio samo dva puta u braku. Međutim, mediji tvrde da ima i nekoliko vanbračnih potomaka i svi su finansijski zbrinuti.

Nikada nije dobio Oskara za glumu, samo za režiju!

Iako je snimio više od 70 filmova, bio je i uspešan producent u 50, a režirao je 40 ostvarenja. Tačnije, ni jednog Oskara nije dobio za glumu, već režiju. Iako je imao veoma uspešnu karijeru, najveći uspeh je postigao u zrelim godinama, tačnije od sedme decenije.

Džin Hekman
foto: Profimedia

Džin Hekman je u januaru napunio 91. godinu i svi se pitaju da li je završio glumačku karijeru? Četiri Zlatna globusa i pet oskara za karijeru dugu šest decenija - nije loše! Prvi film je snimio 1961. godine, a poslednji 2017. godine. Ovaj glumac se malo primirio tek 2012. godine kada ga je, dok je vozio bicikl, udario automobil.

Robert Vagner je u februaru napunio 91. godinu, a ovog lepog čoveka bogate karijere nove generacije su primetile tek u filmu "Ostin Pauers" i rimejku "Čarlijevi anđeli". Ženio se četiri puta, a dva puta sa istom ženom - Natali Vud. Poslednji film je snimio 2017. godine, ali ove godine je već uspeo da glumi u "Trail Blazers" ulogu Ovena!

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.