Novi klinci - nova osećajnost: Uz ovu družinu iskočićete iz svoje kože! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Promo

razbiće!

Novi klinci - nova osećajnost: Uz ovu družinu iskočićete iz svoje kože! (FOTO)(VIDEO)

Bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin, junaci „Nove osećajnosti“, održaće zajednički koncert na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra.
Objavljeno:

Umetnički kolegijum ovog renomiranog centra kulture je prepoznao izuzetan potencijal mladih umetnika i omogućio realizaciju koncerta u sklopu programa podrške talentima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posle brojnih pojedinačnih i zajedničkih nastupa u zemlji i inostranstvu, ova dva mlada benda, iako imaju različit pristup muzici, zajedno sa svojom publikom će stići do istog cilja. Njihova veza je iskonska - bazirana na solidarnosti, prijateljstvu i uvažavanju različitosti.

U nezaustavljivoj družini ‘novih klinaca’ stasala su dva naročita muzička talenta. Stray Dogg i Ana Ćurčin su izuzetni predstavnici jedne dugovečne tradicije u popularnoj muzici, koja se donedavno tek u obrisima nazirala u našoj sredini, a danas zauzima sve značajnije mesto i osvaja publiku svojom posebnošću.

foto: Promo

Njihov koncert je prilika za jedno nesvakidašnje kopanje po duši, pogled u sebe i svoje strepnje, strasti, snove. Spremite se da slušajući muziku Ane Ćurčin i Stray Dogga iskočite iz stolice plešući ili iz svoje kože jureći, ulicama i poljima, da nekome kažete ‘trebaš mi’, da zagrlite svoju baku ili sestru, da promenite posao ili kupite kartu do mesta iz mašte.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.