PITAO JU JE ZA PLASTIČNE OPERACIJE, a prelepa GLUMICA odgovorila tako da se još uvek PUŠI - najjači ODGOVOR ikada!
Dakle, vrlo šokantno, odabrala sam porodicu, Foto: Profimedia

OTKRIVAMO

PITAO JU JE ZA PLASTIČNE OPERACIJE, a prelepa GLUMICA odgovorila tako da se još uvek PUŠI - najjači ODGOVOR ikada!

Iznervirana glumica Eva Mendez objavila je dugačak komentar na zapažanje jednog od njenih pratilaca na Instagramu.

Objavljeno: 10:55h

U vremenima pre društvenih medija, samo je žuta štampa uzimala za pravo da nagađati i komentariše privatne živote slavnih osoba, a danas to može bilo ko ko na društvenim mrežama prati neku poznatu osobu. Pošto glumica u poslednje vreme nije baš aktivna na društvenim mrežama, neke sveznalice dale su sebi za pravo da utvrde šta ju je odvratilo od objavljivanja.

Eva Mendez
foto: Profimedia

"Podvrgla se estetskim zahvatima i mislim da nije zadovoljna sa rezultatom, a bila je lepa i bez toga", komentar je koji je Evu Mendez podstakao na ponovnu akciju na društvenim mrežama.

"Zdravo! Ustvari dala sam sebi vremena da zaista budem prisutna u svojoj porodici pa mi objavljivanje trenutno nije prioritet. Nadam se da ste vi i vaši dobro", započela je Eva svoj komentar, a osim objašnjenja da joj objavljivanje oduzima previše dragocenog vremena koje radije provodi sa decom, Eva je komentarisala i kritiku da se podvrgla plastičnoj operaciji, prenosi tportal.

Eva Mendez
foto: Profimedia

"Nisam sigurna zašto vam odgovaram, ali evo, objavljujem manje, jer stvarno želim da budem prisutna u svojoj porodici. Mojim mališanima sam potrebna, a objavljivanje mi zaista oduzima previše vremena. Što se tiče estetskih zahvata, radiću to kad god poželim, ali ne, to nije razlog. Razlog je taj što ja lično ne mogu da žongliram sa porodicom i društvenim mrežama. Dakle, vrlo šokantno, odabrala sam porodicu. Volim vas sve tamo napolju", napisala je Eva Mendez.

Bonus video:

(Espreso.rs/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.