13 godina idete na Beer Fest, a neverovatno je da ovo niste znali o pivu!
Foto: Fonet

Mali vodič za pivopije

13 godina idete na Beer Fest, a neverovatno je da ovo niste znali o pivu!

Godinu dana ljubitelji piva čekaju na 5 avgustovskih vrelih večeri kako bi uživali u dobroj muzici i naravno - pivu. Ali i zbog te velike želje svake godine propuste ovo
Objavljeno: 17:10h

Kako piti pivo?

Pivo se proba tako što prvo ispijete jedan gutljaj ili polovinu manje količine za testiranje, zatim zastanete, definišete ukupan utisak i ispijete ostatak kako biste ga proverili. Na eks!

foto: warnerbros

Neki pametni ljudi kažu da ne treba pušiti dok ispijate pivo jer navodno cigarete ubijaju pravi ukus piva. Pa kako jedno bez drugoga?

foto: Reddit

Kako preživeti Beer Fest?

Voda, voda, voda...masovne količine vode. Koliko piva toliko i vode. Da, znamo, većinu vremena ćete provesti u Toi Toi i redovima, ali nećete ići u Urgentni, a sutra vam je ujutru glava kao nova.

Nemojte piti piva koja već znate i koja pijete svaki dan. Ovo je prilika da isprobate sve što niste imali priliku i što ne možete da kupite u obližnjoj prodavnici.

foto: Reddit

Dobro se naspavajte pre dolaska jer ne samo da ćete alkohol tako izbaciti neumornim skakanjem uz muziku, već smanjujete i posledice dejstva alkohola kada ste puni energije i odmorni.

Da, na svakom ćošku ćete naći nekoga ko se takmiči u brzom ispijanju piva, ali to nije poenta ovog festivala. Povucite ručnu, ne preterujte, valjda dovoljno poznajete sebe i svoje kapacitete. Ukoliko ste mladi i zeleni, imali ste 360 dana u godini da eksperimentišete. Sada je kasno! Ovde idu samo majstori!

foto: Reddit

Nemojte zaboraviti da pojedete nešto i potrudite se da nikad ne ostanete praznog stomaka.

Skačite i pevajte iz sveg grla sa muzičarima na bini, a sada ćemo proći i kroz to!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.