PREZGODNA GLUMICA UNIŠTAVA MONSTRUME PO PUSTINJI: Ovo je NAJSUROVIJA akcija ove GODINE, stigao je i TREJLER!
Kada se njena jedinica najednom nađe usred peščane oluje, oni bivaju transportovani u jedan potpuno novi svet, Foto: Printscreen

haos od filma

PREZGODNA GLUMICA UNIŠTAVA MONSTRUME PO PUSTINJI: Ovo je NAJSUROVIJA akcija ove GODINE, stigao je i TREJLER!

Njima u pomoć priskače misteriozni lovac (Toni Dža), za koga će se ispostaviti da pripada drugoj grupi ratnika

Objavljeno:

Studio Sony Pictures objavio je prvi trejler i poster za novi film Pola V. S. Andersona, koji nosi naziv Monster Hunter. To je još jedna u nizu filmskih adaptacija popularnih video igara, koje je napravio ovaj poznati reditelj, a glavnu ulogu u filmu tumači Mila Jovović, s kojom je Anderson već sarađivao na snimanju filmskog serijala Pritajeno zlo.

Monster Hunter je priča o grupi specijalaca Ujedinjenih nacija, na čijem se čelu nalazi kapetan Natali Artemis (Jovović). Kada se njena jedinica najednom nađe usred peščane oluje, oni bivaju transportovani u jedan potpuno novi svet, u kome važe nova pravila igre, a teritorijom se šetaju nepoznata čudovišta, koja su imuna na oružje specijalaca. Njima u pomoć priskače misteriozni lovac (Toni Dža), za koga će se ispostaviti da pripada drugoj grupi ratnika. U situaciji kada čodovišta prete da istrebe specijalce, ali i pronađu put do našeg sveta, ova dva tima će morati da se udruže ne bi li im se adekvatno suprotstavili i spasli planetu od ove pošasti.

foto: Printscreen

Mili Jovović i Toniju Dža društvo u filmu prave još i Ron Perlman, Megan Gud, T.I. Heris, Dijego Boneta i Džoš Helman. Monster Hunter će početi da se prikazuje u svetskim bioskopima od 30. decembra.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Coming Soon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.