NOVO IME DOMAĆE AUTORSKE MUZIKE: Upoznajte ZOE - debi EP benda Tingo
Foto: Promo

sveže

NOVO IME DOMAĆE AUTORSKE MUZIKE: Upoznajte ZOE - debi EP benda Tingo

Nezavisna izdavačka kuća Kontra predstavlja svoje novo izdanje.

Objavljeno: 12:21h

Bend po imenu Tingo je 20. septembra objavio je debitantski EP ‘Zoe’, pod okriljem izdavačke kuće Kontra. Na izdanju se nalazi pet autorskih pesama Tadije Teleskovića i Lazara Arsovića, snimanih u periodu od 12 meseci uz pomoć 13 prijatelja i vrhunskih muzičara sa scene.

Preslušajte EP na svim streaming servisima: https://kontra.streamlink.to/zoe

Tingo je majdanpečko-beogradski autorski muzički sastav koga čine Tadija Telesković i Lazar Arsović. Proteklih 12 meseci vredno su krojili svoje originalne numere. ‘Zoe’ predstavlja zbirku sačinjenu od pet pesama. One govore o odrastanju, dečaštvu, ljubavi i znatiželji; njihova muzika ne sumnja u slušaoca i odriče se skrivenih agendi. U njegovu realizaciju prste je umešalo trinaestoro prijatelja i vrhunskih muzičara, a finalni pečat podario jedan slikar i muralista.

foto: Promo

‘Zoe’ je tek početak jedne muzičke pustolovine. Do kraja godine Tingo ne planira da stane – iza ćoška se krije još zanimljivog sadržaja koji je spreman da zagolica sve koji pogledaju u našem pravcu, te obratite pažnju na totem i dečaka kad ih sledeći put budete sreli na omiljenim mrežama.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.