Spremni za rejv uz vinil? Ovaj Berlin - BG duo garantuje noć za pamćenje!
Foto: Stefan Jokić

parti do zore

Spremni za rejv uz vinil? Ovaj Berlin - BG duo garantuje noć za pamćenje!

Regen trenutno živi i radi u Berlinu i pušta muziku u nekim od najboljih tehno klubova u tom gradu
Objavljeno: 18:03h

Znamo da ste se uželeli onog pravog tehno zvuka kada se zavrte ploče. U subotu, 23. jula, za gramofonima "Secret Gardena" (letnji Drugstore) ploče će zavrteti di-džejevi Regen i, prvi put u ovom klubu, Marko Milosavljević.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Miloš Pavlović aka Regen počeo je kao jedan od rezidenta kultnog kluba "Omen", a potom kao član "Teenage Techno Punks". Učestvovao je u kreiranju underground scene kod nas, a tome je doprinela i rezidentura u "Industriji".

Pre 15 godina, počeo je da se bavi i muzičkom produkcijom. Na kompilaciji "Belgrade Coffee Shop - Area 6" 2006. godine pojavljuje se njegova debitanska numera "Fluctual".

foto: Promo

Ubrzo potom, imao je prodor na svetsku muzičku scenu sa izdanjem "Trapizator EP" za izdavačku kuću Momentum iz Frankfurta. Miloš se od 2008. u potpunosti posvećuje svom projektu Regen... Trenutno živi i radi u Berlinu, u kojem je rezident u nekim od najboljih techno klubova.

foto: Promo

- Muzikom sam krenuo ozbiljnije da se bavim u osmoj godini. Upisao sam nižu muzičku školu u Trsteniku, odsek klavira. Sa dvanaest godina sam već bio na lokalnoj žurci, ubrzo zatim krenuo sam da putujem po Srbiji ne propuštajući nijednu žurku tada. Imao sam verovatno malo i sreće, momci iz Trstenika koji su bili lokalni pioniri početkom devedesetih, kupovali su stvarno odlične ploče pa sam bukvalno odmah krenuo sve i da pratim, kako Techno scenu (Advent-a, Beltram-a, Mills-a, Surgeon-a, Luke Slater-a na primer) , minimalniji techno (Maurizio-a, Baby Ford-a, Theorem-a ... ), tako i house scenu (Green Velveta , DJ Sneak-a, Ian Pooley-a). Za mene je to bilo povezano. Voleo sam sa jedne strane stvarno da slušam mekši a sa druge strane i tvrđi zvuk. Tako je i danas. Krajem 1999. godine pa do 2005. u nekim kraćim intervalima dosta vremena sam proveo u Berlinu tačnije tamo po prodavnicama ploča. Povezao sam se sa par šopova i tako sam mogao da dobijam muziku koju sam hteo, dok si ovde kod nas mogao da kupiš ploče koje preostanu. A to je bila velika razlika - rekao je Marko Milosavljević "Happy Novisad"

foto: Promo

Sve o ovom događaju opširnije možete pročitati na Fejsbuk stranici OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.