Josipa Lisac objavila novi singl Daleko
Foto: Promo

sveže

Josipa Lisac objavila novi singl Daleko

Josipa Lisac predstavila je novi spot za singl ‘Daleko’.

Objavljeno: 18:10h

Spot je snimljen u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt čiji napukli zidovi svedoče o jačini potresa koji je pogodio Zagreb 22. marta 2020. Reditelj spota je Marko Zeljković Zelja s kojim se Josipa upoznala na snimanju svog prvog Blu-raya “Josipa Lisac from Croatia Records studio…tu u mojoj duši stanuješ”. U spotu se osim kadrova uništenog Muzeja za umjetnost i obrt, u čijem je prostoru Josipa održala dva koncerta sredinom devedesetih, pojavljuju i kadrovi zagađene prirode i njen žestoki odgovor kroz različite vremenske nepogode i prirodne katastrofe.

Spot za pesmu Daleko možete pogledati ovde

Stihove za pesmu “Daleko” napisala je Željka Veverec koja je uz Tonija Starešinića i koautorka muzike. Zanimljivo je da je u aranžmanu ove pjesme uz Starešinića sudjelovala i Josipa Lisac. Pesma Daleko je nastavak njihove saradnje koja je započela 2017. godine kada je Josipa vokalno briljirala u pesmi “Tebi putujem” uz Chui, za što su uostalom dobili i Porin za najbolju vokalnu saradnju. Nedugo zatim Toni Starešinić postaje i član njenog pratećeg benda sastavljenog od izuzetnih muzičara.

Iako je ove godine, poput mnogih kolega, zbog pandemije morala da odloži unapred dogovorene koncerte, Josipa Lisac iskoristila je vreme za snimanje novih pesama i njihovu promociju, a godinu će pamtiti i po dobijenom Porinu za životno delo.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.