Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)
Foto: Promo

za svakog po nešto

Obucite narandžasto! Danas je u Beogradu veliko finale Orange Week! (FOTO)

Veliko finale manifestacije Orange Week – nedelje Holandije u Beogradu je danas i povodom toga će biti održano nekoliko događaja na više lokacija u gradu
Objavljeno: 18:16h

S Trga republike u 17:00 kreće masovna biciklistička vožnja kroz grad pod nazivom "Orange Bike Ride". Vožnjom se skreće pažnja na prava i obaveze biciklista, i promoviše se bicikl kao zdravo, ekonomično i ekološko prevozno sredstvo. Dress code: narandžasto, a prvih 500 učesnika na poklon će dobiti narandžaste majice. Završetak vožnje i druženje je u Dorćol Platz-u.

Novi spot! Leni Kravac izbacio hit leta 2016! (VIDEO)

U okviru programa Film Street od 20:30, kod Muzičkog paviljona na Kalemegdanu, biće prikazan holandski film „Admiral“ iz 2015. godine, u režiji Rula Rajnea. Kada mlada republika Holandija biva napadnuta od strane velike Kraljevine Engleske, Francuske i Nemačke, dok se i sama nalazi na ivici građanskog rata, samo jedan čovek može da upravlja najjačim oružjem u zemlji, holandskom flotom: Mihil de Rauter.

Orange Week krunisaće velika žurka u Beogradskoj tvrđavi (tereni K.K. Partizan), organizovana u saradnji sa Srbija Wonderland Festivalom. Orange Party počinje u 21:00, a ako se obučete u narandžasto, obezbedili ste besplatan ulaz do 23:00. Po ugledu na King’s Day u Amsterdamu, svi u narandžastom uživaće u muzici kvalitetnih izvođača!

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.