Rock muzej, film Jadranka i promocija albuma grupe Nord na Demofestu! (FOTO)
Foto: Promo

KAKVA KOMBINACIJA!

Rock muzej, film Jadranka i promocija albuma grupe Nord na Demofestu! (FOTO)

Poznati prvi sadržaji dnevnog programa najvećeg festivala demo bendova „Rock muzej“, film „Jadranka“ i promocija albuma grupe Nord na Demofestu
Objavljeno:

Najveći regionalni festival demo bendova, banjalučki Demofest, objavio je i prve prateće sadržaje. U okviru dnevnog programa festivala u Domu omladine u Banjaluci će od 21. do 23. jula. biti organizovane izložbe, filmske projekcije i muzičke promocije. Dubioza Kolektiv opet u BG! A evo gde će svirati sad! (FOTO)

foto: Promo
Prvog dana festivala, 21. jula, biće otvoren „Rok muzej“, bogata izložba muzičkih eksponata. U pitanju je projekat beogradskog Instituta za savremenu muziku, organizacije koju su pokrenuli Miroslav Cvetković Cvele, basista Bajaginih Instruktora, Branimir Lokner, rok novinar i kritičar, i Srđan Stojanović, direktor instituta, uz podršku kolega i rok entuzijasta. Njihov cilj je da u Beogradu otvore muzej rokenrola, a do ispunjenja ove namjere „Rok muzej“ putuje po regionu. Na Demofestu će tako biti predstavljena raznovrsna zbirka autentičnih eksponata poput muzičkih instrumenata, scenske garderobe, tematskih knjiga i časopisa, omota ploča i starih fotografija. Istog dana će biti otvoren i filmski program Demofesta, prikazivanjem dokumentarnog filma „Jadranka“ o životu Jadranke Stojaković, slavne kantautorke koja je preminula početkom maja 2016. godine.
foto: Promo

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.