Počinje Festival Dev9t: Favele, Die Antwoord i umetnost na drugačiji način!
Foto: Promo

kreativnost i zabava na jednom mestu

Počinje Festival Dev9t: Favele, Die Antwoord i umetnost na drugačiji način!

Umesto bina, DEV9T ima favele - kreativne zone kroz koje će ove godine proći više od 1.000 umetnika i u kojima će biti održano 40 radionica
Objavljeno:
Od 10. do 18. juna, Beograd
će biti mesto okupljanja umetnika i ljubitelja umetnosti, na jedan drugačiji način. Uz slogan “stvaraj dalje”, na prostoru stare Ciglane, u naselju Višnjička banja, sutra počinje dugo najavljivani DEV9T.
foto: Promo
Davide Dormino, za kojeg kažu da je Mikelanđelo savremenog doba Svih devet dana posetioci će uživati i u bogatom muzičkom programu, koji čine koncerti i DJ nastupi. Posebno je veliko interesovanje za specijal „Exit na Dev9t“, koncert grupe Die Antwoord.
Hartefakt posebno za DEV9T sprema premijeru predstave „Ostaci“ po tekstu Vuka Boškovića, u režiji Andreja Nosova. Ova predstava nema za cilj da bilo koga obrazuje o prošlosti, da bilo koga tera da radi bilo šta.
Cena dnevnih ulaznica za DEV9T je simboličnih 250 dinara, odnosno 400 dinara za petak i subotu i moguće ih je nabaviti na kapijama festivala. U ponudi je i devetodnevni komplet ulaznica po ceni od 1.990 dinara. 1.000 dinara
2.490 2.990 9.000

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.