Vodimo vas na Beogradski manifest - Centar najbolje zabave! (VIDEO)
Foto: Promo

idemo u provod

Vodimo vas na Beogradski manifest - Centar najbolje zabave! (VIDEO)

Festival manifestacija i destinacija je posvećen celoj porodici i u više od 10 zona posetioci će moći da uživaju u zanimljivim i zabavnim programima, koji će se izvoditi na šest bina
Objavljeno:
Beograđane i goste glavnog grada ovog vikenda na Kalemegdanu očekuje najšareniji i najzabavniji festival u regionu „Beogradski Manifest“, koji će biti otvoren u petak, 27. maja od 10 časova. Dupla zabava: Uz Exit kartu na Juliette Lewis i Skunk Anansie na Revolution fest u Temišvaru!
Festival velikih šarenih balona i Festival vatrometa i ove godine će izazvati posebnu pažnju i zanimanje posetilaca Muzički program će se održavati na dve bine i za tri dana će biti izvedeno preko 40 koncerata.
Posetioci će na štandu Bunta moći da glasaju za svoje favorite, gde ih očekuju i nagrade, a ovi glasovi biće dodati glasovima publike pri izboru pobednika.
foto: Promo
U petak će nastupiti Viva Vox, Neverne Bebe i Bvana iz Lagune&Neznani ludaci, a u subotu Frajle, Atomsko Sklonište i E-play. Za večernju zabavu u petak će biti zaduženi Garavi Sokak i grupa Nit, a u subotu atmosferu će do usijanja dovesti Trubači iz Guče i temperamentan bend Kal.
foto: Promo
U predivnoj atmosferi Kalemegdana u zoni Ponovo radi bioskop najbolji filmski festivali će svako veče organizovati koktele na kojima će predstaviti svoje programe, a u petak u 19.30h jedan od gostiju biće i reditelj Darko Bajić. U dečjoj zoni Mašta može svašta mališani će uživati u pozorišnim predstavama, kreativnim radionicama i pričaonicama, plesnim i slikarskim školicama i još mnogim sadržajima, Za to vreme mogu plesati u zoni Sve boje igre uz zvuke swinga, tanga, jazza, flamenka, hip-hopa, savremene igre
Sportska zona će biti posvećena olimpijskim sportovima, a organizovaće se i takmičenja na kojima će posetioci moći da osvoje nagrade. Za najbrže koji od 19 sati pošalju mail na idemouprovod@gmail.com smo obezbedili 10x2 karte za subotu i nedelju. Potrebno je da navedete za koji dan biste želeli karte.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.