Dačić bio hit na Batinoj komemoraciji: Prvo nasmejan izjavio saučešće, a onda istripovao da je Tito...
Foto: Filip Plavčić

šta mu bi?

Dačić bio hit na Batinoj komemoraciji: Prvo nasmejan izjavio saučešće, a onda istripovao da je Tito...

Na komemoraciji legendarnom glumcu predsednik SPS-a nekoliko puta je promenio raspoloženje
Objavljeno: 18:45h

U Velikoj sali Doma sindikata održana je komemoracija glumcu Velimiru Bati Živojinoviću. Komemoracija Bati: Dačić nasmejan izjavio saučešće Luli? Šta nije u redu s njim?!

foto: Filip Plavčić

Dačić je izjavio saučešće Batinoj supruzi, ćerki i unuci sa osmehom na licu, što svakako ne priliči ovakvom trenutku. Oproštaj od legende: Lula je krenula da plače, ali posle ovog Batinog citata - uspela je da nasmeje!

foto: Filip Plavčić

Međutim, ubrzo je Dačić bio pribran i ozbiljan u skladu sa situacijom.

foto: Filip Plavčić

Dačić je potom održao je govor u čast Bate gde se zahvalio Živojinoviću što je bio član njihove partije. Lula, kraljice! Zaplakaćete na herojsku reakciju Batine žene dok su joj izjavljivali saučešće! - Učinio je SPS poznatim i van granica Srbije svojim likom i delom. Njegov lik će biti besmrtan i zahvaljujem se na svemu što je učinio za SPS - rekao je Dačić.

foto: Filip Plavčić

- Draga Lulo želim da znaš da ti i cela tvoja porodica ima nas za prijatelje - obratio se Dačić Batinoj supruzi. Potom je Dačić pozvao na aplauz i dodao da "Valter ne može da umre, Valter je besmrtan", a svi u sali ustali su i nagradili ga velikim aplauzom u Batinu čast. Ova njegova izjava zvuči kao da je iz doba komunizma (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.