Pamtite ih iz filma Nije lako s muškarcima: Gde su i šta rade Gordana, Ana, Tanja i Milica? (VIDEO)

ko ih nije obožavao?

Pamtite ih iz filma Nije lako s muškarcima: Gde su i šta rade Gordana, Ana, Tanja i Milica? (VIDEO)

Ovaj film ste gledali nekoliko puta, a ako ste se zapitali gde su i kako danas izgledaju glumice koje su u njemu igrale, saznajte u nastavku teksta...
Objavljeno: 19:03h

Kultni film koji ste svi verovatno gledali po nekoliko puta "Nije lako s muškarcima", kako Story piše, postao je klasik upravo zbog svoje tematske pozadine. Za ovim glumicama balavili su svi muškarci u Jugi! (VIDEO) Mladoj, razvedenoj ženi sa tri ćerke (u pubertetu), život nije nimalo lak. Sama zarađuje za izdržavanje porodice, trudi se da bude dobra majka, ocu svoje dece prijateljica, da i kućnom ljubimcu, ogromnom psu, pruži toplinu doma. U toj trci ona zaboravlja da je žena, i to privlačna. Jedno letovanje uneće mnogo novina u život ove porodice. Vintage beauty: 14 cica iz 60-ih za kojima je patila cela planeta! (FOTO) (VIDEO)

Razne peripetije koje mamu Gordanu čekaju na nezaboravnom putovanju sa ćerkama Anom, Tanjom i Milicom prepune su humora, a verujemo da se za pojedine glumice pitate gde su danas i kako izgledaju. Glumica Milena Dravić i supuruga pokojnog glumca Dragana Nikolića poslednjih godina glumi u pozorišnim predstavama "Harold i mod", ali i u serijama "Sinđelići" i "Komšije".

Dubravku Mijatović smo gledali u seriji "Pare ili život" , u filmu "Jagoda u super marketu", ali i u predstavi "Tramvaj zvani želja".

Branka Katić se mahom bavi filmskom umetnišću, a pamtimo je iz fantastičnih ostvarenja: "Žena sa slomljenim nosem" i "Falsifikator". Anu Simić smo mogli videti u brojnim pozorišnim predstavama: "Doručak kod Tifanija", "Heroji", "Tako je moralo biti" i mnogim drugim. (Espreso.co.rs / Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.