Javila se unuka Bate Životinje: Da li ova izjava porodice znači da očekujemo najgore? (FOTO)

drži se bato!

Javila se unuka Bate Životinje: Da li ova izjava porodice znači da očekujemo najgore? (FOTO)

Naš veliki glumac se trenutno nalazi u bolnici, a njegova familija se oglasila i otkrila kakva je tačno situacija...
Objavljeno: 16:54h

Velikan srpskog glumišta Velimir Bata Živojinović primljen je u sredu u jednu bolnicu u Beogradu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. Bata se nažalost ne oseća najbolje. Legendo, izdrži: Bata Živojinović ponovo u bolnici! (FOTO) Bati je u utorak uveče naglo pozlilo. - Lekari se bore da u narednim danima njegovo zdravlje bude stabilno. Bata nije najbolje, otežano diše i parametri, za sada, ne pokazuju pozitivne rezultate. O Bati brine najbolji tim lekara, a supruga Lula ga svakodnevno posećuje - kaže izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Batin sin Miljko prokomentarisao je očevo stanje. - Bati je teško, nadamo se najboljem! - kaže Miljko. Miljkova ćerka i Batina unuka Dina dodaje da neizmerno veruje u Batu. - Ja verujem u svog deku. Razgovarali smo telefonom, teško diše, ali on je moj heroj i bori se uz osmeh i vedrinu. Čim završim poslovne obaveze u Parizu, vratiću se vratiti u Beograd kako bih mogla da budem uz Lulu i njega, jer su se oni ceo život brinuli o meni, a sad napokon mogu da im se zahvalim na pravi način: tako što ću se ja brinuti o njima! - kaže nam Dina i dodaje:
- Stanje je vrlo ozbiljno, ali ima vrhunsku negu i ovim putem se zahvaljujemo pre svega doktorki Ranki Todorović, doktoru Milanu Saviću kao i kompletnom medicinskom osoblju bolnice na izuzetnoj požrtvovanosti i posvećenosti. Prognoze su nezahvalne, ali verujemo da će Bata dobiti i ovu bitku! Lula danonoćno bdi nad njim- kaze Batina unuka. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.