Ne znate koga ćete zaokružiti u nedelju? OK, a da li biste glasali za Beogradski sindikat? (VIDEO)

espreso anketa

Ne znate koga ćete zaokružiti u nedelju? OK, a da li biste glasali za Beogradski sindikat? (VIDEO)

BS je snimio pesmu Sistem te laže, koju je za samo 3 dana pogledalo 3 miliona ljudi. Logično, pitali smo Beograđane kako se oni kotiraju na njihovoj listi uoči nedeljnih izbora
Objavljeno:

Čim se pojavio spot za pesmu "Sistem te laže" Beogradskog sindikata, izazvao je burne reakcije. Jedni su ih isprozivali, drugi hvalili, svakako niko nije ostao ravnodušan. Svaka čast, BS armijo! Ovo što je BG sindikat uradio - do sada se nije desilo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO) Mi smo izašli na beogradske ulice i pitali ljude da li bi glasali za Beogradski sindikat ukoliko bi se kandidovali na ovim izborima.

Printscreen/ YouTube/ Београдски синдикат
Odgovori koje smo dobili bili su različiti. Spot BG sindikata pogledalo je 2 miliona ljudi za 48 sati! Da li oni jedini mogu da pobede SNS? (VIDEO) Pojedini smatraju da je priča koji su izneli u pesmi nešto što smo već slušali pre 10 godina, a svi već znamo kako se ta priča završila.
Printscreen/You tube/Beogradski Sindikat
Drugi bi im dali glas bez pogovora, samo na osnovu toga što su mlađi i što je našoj političkoj sceni preko potreban "neko nov". Kako Srbija komentariše pesmu BG sindikata? Imaju 2 miliona za 2 dana, a svi ih pljuju?! (VIDEO) Ima i onih koji bi im poručili da ostanu u muzičkim vodama, jer im to i tako već odlično ide. Beogradski sindikat ukrao hit "Sistem te laže" od Miroslava Ilića?! Poslušajte šta su Beograđani rekli - da li bi podržali momke iz Beogradskog sindikata na izborima:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.