Zabiela: Koja je jedina stvar koje se plaši DJ plavušan koga obožavaju srpski klaberi? (FOTO)

Buran vikend!

Zabiela: Koja je jedina stvar koje se plaši DJ plavušan koga obožavaju srpski klaberi? (FOTO)

Ovaj DJ je posle više od decenije na sceni prema brojnim kritičarima postao deo britanske, ali i svetske umetnička baštine.
Objavljeno:
James Zabiela, jedan od najpoznatijih di-džejeva današnjice 23. aprila nastupiće na Lovefest Fire Weekend-u u beogradskom Hangaru (Knežopoljska 3). Lovefest Weekend! James Zabiela i Bad Copy otvaraju veliko rođendansko slavlje! (FOTO)
Na muzičkoj sceni današnjice James Zabiela predstavlja posebnu vrstu izvođača. Posle više od decenije na sceni prema brojnim kritičarima postao je deo britanske, ali i svetske umetnička baštine.
Poznat je po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trekovi.
James Zabiela dugu kosu nosi kao zaštitni znak, a osim nje sa sobom na nastupima uvek ima i svoje “srećne pantalone”. Iako vlada di-džej pultovima širom sveta, ovaj simpatični Britanac se plaši jedino jedne stvari – paukova.
Lovefest je više od samo festivala. To je jedinstveno muzičko iskustvo, događaj koji okuplja najkvalitetnije izvođače i najbolju publiku na svetu. Pravi festival ljubavi! Čast mi je da sam ponovo deo ovakvog događaja, a posebno ove godine kada Lovefest slavi svoj deseti rođendan.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.