Party ludilo! Spremite se da uđete u drugu dimenziju u predratnoj vili na Dedinju! (FOTO)

omladina voli rejvove

Party ludilo! Spremite se da uđete u drugu dimenziju u predratnoj vili na Dedinju! (FOTO)

A preporučan boravak u drugoj dimenziji, kako biste potpuno doživeli ovo ludilo, je dva dana!
Objavljeno:

Party ludilo, po kojoj je sada već čuvena predratna vila na Dedinju poznata se nastavlja, a ovog puta očekuje nas pravi spektakl koji će trajati čak dva dana i to 15. i 16. aprila, a tokom kojih će nastupati čak 11 domaćih izvođača i specijalni gost. Nakon projekata „Vilenjaci i Vila” i „New Year in da House” na pomolu je još jedna sjajna dvodnevna žurka. Vrhunski di-džejevi, koji su već odavno poznati beogradskim klaberima, uvešće vas u drugu dimenziju svojim muzičkim setovima koji će biti ispraćeni kul scenografijom i modernom audio-video produkcijom.

Zvuk pravog deep housa, tech-housa i progressive housa odjekivaće iz vile do jutarnjih časova u petak, a subota je rezervisana za sve ljubitelje sjajnog tehno zvuka.
Ako ste spremni za specijalni dvodnevni doživljaj, banite u petak i subotu, 15. i 16. aprila od 22:00h i trajaće do 06:00h. Petak / 15.04.2016. / dirty house Pion Ana Nikolić Nikola PAUNović Goya Fakir Mandarina Mancha & MarkPanic *********************************************************** Subota / 16.04.2016. / CONCRETE DJz Mita Luka Bojan + Speciajlni gost iznenađenja (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.