Jelen Top 10 minuta: Kakav je frajer Oliver KKN i šta je jolie fantastic za Idu Lolobrigidu?

Prekidi stvarnosti!

Jelen Top 10 minuta: Kakav je frajer Oliver KKN i šta je jolie fantastic za Idu Lolobrigidu?

U novoj epizodi otkrivamo vam šta obožavateljke KKN-a kažu na pitanje kakav je Oliver frajer, a uvek zabavna Ida nam je pokazala svoje recitatorske sposobnosti
Objavljeno: 17:08h

U novoj epizodi emisije Jelen Top 10 minuta obeležavamo 25. rođendan kultnog benda Kanda, Kodža i Nebojša. Lazar je razgovarao sa članovima i publikom na rođendanskom koncertu u Mikser hausu, pa da ćete saznati kakve veze imaju baget i nudle sa dobrom atmosfera na svrici. (VIDEO) Jelen TOP10 Minuta – Kanda, Kodža i Nebojša i Ida Lolobrigida Članovi benda su pred kamerama pokazali da rokenrol, dobro raspoloženje i dobro zezanje savršeno idu jedno sa drugim. Obožavateljke odgovaraju na pitanje na šta ih bend prvo asocira, koja im je omiljena pesma KKN-a i kakav je Oliver frajer!

Iz njihovih srednjoškolskih i studentskih sećanja u emisliju nas vraća "jolie fantastic" Ida Prester - Ida Lolobrigida koja, u ovoj epizodi konkuriše za recitatorku godine. Emisiju možete pogledati OVDE, kao i u repriznom terminu, u ponedeljak od 19.50 sati na regionalnom MTV kanalu - MTV Adria! TOP 10 LISTA ZA 10.4.2016. I da ne zaboravimo, prvi na ovonedeljnoj Jelen Top 10 listi je bend Artan Lili sa pesmom "Ono što te neće". Ako želite da pomenite stanje na listi glasajte na sajtu Jelentop10.espreso.co.rs, na kome ćete novu Jelen Top 10 listu moći da nađete u nedelju u 21 čas. (M.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.