Vrela subota u Domu Sindikata - Šou Chippendales stiže u Beograd! (FOTO)

prekršimo sva pravila

Vrela subota u Domu Sindikata - Šou Chippendales stiže u Beograd! (FOTO)

Nezaboravni šou Chippendales održaće se u subotu, 16. aprila u 20 časova u Dvorani Doma Sindikata
Objavljeno:

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im u goste stižu svetske zvezde. Trenutno im društvo pravi supermodel Tajson Bekford. Beograđanke, spremite se za Chippendales! Ovako najseksi svetski striperi izgledaju bez majica!

Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta. Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica!
Promo
Karte po ceni od 1950 do 4950 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma Sindikata, na prodajnim mestima Eventima , kao i preko internet sajta www.eventim.rs. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.