Humanost i provod! Marko Nastić i Eyesburn nova imena Next festivala! (FOTO)

odlična zika

Humanost i provod! Marko Nastić i Eyesburn nova imena Next festivala! (FOTO)

Marko Nastić, Eyesburn i Nikola Vemić su poslednja imena izvođača koja su objavili organizatori humanitarnog NEXT festivala, čineći program četvrtog izdanja još bogatijim
Objavljeno: 10:37h

Kako je već objavljeno, 27. aprila festival otvara kultni bend Električni orgazam na Public stejdžu. Pored njih, istog dana na ovom stejdžu nastupiće i užički bend Eastock, kao i SevdahBABY. Pored već najavljenog Kristijana Molnara, tog dana na 031 Republic stejdžu nastupiće Nikola Vemić, član Beyond House ekipe i jedan od najperspektivnijih di-džejeva mlađe generacije, kao i Marko Nastić, najveće ime domaće elektronske scene i najpriznatiji srpski di-džej u inostranstvu. Evo ko je sve zadužen za partijanje na na RESONATE festivalu! I evo kako da uštedite na kartama!

Promo
27. aprila, na 031 Republic stejdžu nastupa mladi di džej kolektiv DBDZ, rezidenti beogradskog kluba DOT, i to rame uz rame sa Goyom, jednim od utemeljivača ravničarske underground house scene, dok su duo Luka Vuković i Ivan Radojević, poznat po sjajnoj atmosferi na svim svojim nastupima, zaduženi za lokalnu podršku. Pored bogatog muzičkog programa, u okviru NEXT festivala, 27. aprila biće otvoren i prvi zatvoreni skejt bazen u Srbiji - Kotlarnica u prostorijama Gradskog kulturnog centra Užice. Kako je jedan od glavnih ciljeva organizacije Shift 2 da mladima iz Užica i okoline obezbedi da svoje slobodno vreme provedu što kvalitetnije, uz pomoć novčanih donacija fondacija Trag i Divac, kao i privatnih kompanija i lica, poslednje tri godine seaktivno radilo na rekonstrukciji i adaptacijistare kotlarnice GKCa u skejt park. Podsećamo da je NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice. Druga epizoda Jelen TOP 10 minuta: 25 godina KKN i brilijantna recitacija Ide Lolobrigide!
Promo
Podsećamo da je NEXT festival od samog osnivanja ima humanitarni karakter. I ove godine, glavni organizator Shift 2 u saradnji sa Fondom B92 prikupljena sredstva doniraće za opremanje Opšte bolnice Užice. Early bird karte za festival možete naći u ograničenom broju na biletarnici Gradskog kulturnog centra, u Win Win radnjama širom Srbije i na sajtu www.ddtickets.rs. Komplet karata za oba dana je 1000 dinara, dok su pojedinačne karte 600 dinara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.