Velika tango žurka: Festival argentinskog plesa u Beogradu (FOTO)

duh buenos ajresa

Velika tango žurka: Festival argentinskog plesa u Beogradu (FOTO)

Pet dana neprekidnog plesa, danju i noću na tri različite lokacije u gradu
Objavljeno: 17:37h

Jedan je od najvećih internacionalnih festivala argentinskog tanga "Beogradski tango susret" (Belgrade Tango Encuentro) održaće se u Beogradu, po sedmi put, od 20. do 25. aprila, u organizaciji Instituta tango natural. Tih 5 dana tango se pleše neprekidno, danju i noću, na tri različite lokacije: Studentski kulturni centar, Mikser House i Teatar 78. Pored plesnih radionica najpoznatijih argentinskih tango plesača, tokom festivala se organizuje veliki broj plesnih večeri - milongi.

Časovi, koncerti i plesne radionice održavaće se u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra, u periodu od 21. do 23. aprila. Velike zvezde argentinskog tanga Ivan Terazas i Sara Grdan održaće veliki besplatni javni čas za sve generacije, u petak, 22. aprila, od 20:30 časova. Dan kasnije, u 21 čas, moći ćete da uživate u koncertu orkestra "Tanguango" i specijalnog gosta Marka Koghlana, koji već godinama peva u najpoznatijim dvoranama Buenos Ajresa.
Bogatu ponudu besplatnih događaja zaokružiće velika milonga u Mikser House-u, u ponedeljak, 25. aprila u 22 sata, na kojoj će ponovo nastupiti "Tanguango". Ovo plesno veče, otvoreno za domaće i strane plesače, ali i za sve zainteresovane. Večernje milonge "Beogradskih tango susreta" obeležiće spektakularni nastupi najvećih tango umetnika današnjice, najpoznatijeg tango orkestra u Evropi ruskog kvarteta "Solo tango", kao i velikih plesnih zvezde iz srca Buenos Ajresa, svetskih prvaka u salon tangu Sebastiana Himeneza i Marije Ines Bogado.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.