Njega su zvali kad god je neko trebalo da umre! A on je bio smrt za sve Srpkinje! (FOTO)

kaskaderska posla

Njega su zvali kad god je neko trebalo da umre! A on je bio smrt za sve Srpkinje! (FOTO)

Kameni priča o ženama i bez lažne skromnosti kaže da su ga obožavale, skakale, iskakale i trčale za njim
Objavljeno: 18:33h

Dragomir Stanojević, poznat kao Bata Kameni, o svojoj četiri decenije dugoj karijeri kaskadera: Kad god je trebalo neko da pogine, zvali su njega. Igrao je sa Klint Istvudom, Anđelikom Hjuston, Teli Savalasom (Kodžak), Li Marvinom, Ričard Bartonom (film Sutjeska), a mnogi su ga prepoznali u Otpisanima i Balkan ekspresu. Jako je cenio i voleo Žarka Lauševića, koga je pokušavao uporno da poseti u zatvoru, ali bezuspešno, ipak je to bila demokratska država, sa velikim D. Bubuljičave i bucmaste: Prepoznajete li najpoznatije srpske sestre pevačice? (FOTO) (VIDEO)

Printscreen/Youtube/
Nadimak Bata Kameni dobio je još u ranoj mladosti. Kaže nam da je to zbog izuzetne snage koju je na filmu overio mnogo puta. Oni koji su želeli da pojačaju njegov nadimak prozvali su ga i Bata Mramorni. Voleo je i žene, pohvalio se da je sa svojim crvenim Fiatom spajder imao prilike da provoza veliki broj devojaka, koje su mu prosto uskakale u kola. Nadam se da se sećate o kakvom je automobilu reč. Da li se slažete? Ovo je 100 najboljih pesama svih vremena! (FOTO) (VIDEO)
Printscreen/Youtube/
Danas kaskaderi gotovo da nisu potrebni, danas je sve lažno, montirano na računarima, ali nekad nije bilo tako. Pogledajte video, jer je naš najbolji kaskader ikada Bata Kameni, itekako imao šta zanimljivo da nam kaže: Publika izabrala! Oni su prvi pobednici Jelen Top 10 Liste! (VIDEO)

duh i da uživa u njemu. S njim i Klintom Istvudom snimao je “Kelijeve heroje”. – Holivudski superstar Klint Istvud stigao je u Istri i Sloveniji.
me je šta sam trenirao pre filmske karijere, pokušavši da iznad glave vitla tegom, koji sam svojeručno napravio.
Printscreen/Youtube/
slomićeš ruku, a mene će okriviti”. Spustio je teg, zavrteo glavom i otišao. Posle sam mu objasnio da mora mnogo da jede kukuruzno brašno i voće da bi postao snažniji. Batinim jezikom, a kada je čuo da je iz Jugoslavije, rekao je da zna, to je ona mala zemlja sa velikim srcem. Tako je za sva vremena kupio Batu, koji je hteo da pukne od sreće i ponosa.
kao i Ričard Barton, sa kojim je radio film “Sutjeska”. Od domaćih glumaca gotovo da i nema umetnika s kojim nije snimio bar jedan film, od Bate Živojinovića, Ljubiše Samardžića, Dra
Printscreen/Youtube/
priča o ženama i bez lažne skromnosti kaže da su ga obožavale, skakale, iskakale i trčale za njim. Ali, obožavao je i on njih. Umeo je i prijalo mu je da sa društvom zatvara kafane kaže Bata Kameni. – Život kaskadera je kao hod po tankom kanapu iznad provalije.
Najboljiauto.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.