Startovao Jelen TOP 10 minuta! U prvoj epizodi Hladno pivo, Artan i Crvi otkrivaju da li jedu ananas pred nastup!

vežite se, polećemo!

Startovao Jelen TOP 10 minuta! U prvoj epizodi Hladno pivo, Artan i Crvi otkrivaju da li jedu ananas pred nastup!

U prvoj emisiji "Jelen TOP 10 minuta" imamo priliku da zavirimo kako je bilo na koncertu benda Hladno Pivo, ali i na svirkama Artan Lilija i Crva: Ovde možete glasati i za Jelen Top 10 listu
Objavljeno: 18:15h

Kultna emisija "Jelen Top 10" ponovo je vraćena ljubiteljima prave muzike! U prvoj epizodi nove emisije "Jelen TOP 10 Minuta", koja se emituje samo na stranici jelentop10.espreso.co.rs možete saznati kako je bilo na koncertu Hladnog piva u Hali sportova, kao i na svirkama bendova Artan Lili i Crvi u Domu Omladine. Živeo rokenrol! Opet počinje kultni Jelen Top 10! Od danas - samo na Espresu! Voditelj emisije Lazar Sakan zavirio je iza stejdža i porazgovarao s Kekinom i ekipom kako bi saznao njihove utiske s koncerta, ali se pored toga promuvao i kroz publiku da i od njih čuje kakav je provod Hladno pivo ovaj put napravilo.

S obzirom na to da Hladno pivo voli da pruži priliku mladim muzičarima da se afirmišu, Lazar je razgovarao i momcima iz benda "Raskid13" i "Pop Star" koji su nastupili kao predgrupe. Svi znamo njihova imena, ali ne znamo odakle su potekla: Kako je 10 domaćih bendova dobilo svoje naziv (VIDEO)
Lazar nas je odveo i na koncert bendova Artan Lili i Crvi, gde nam je otkrio kako se ova dva benda pripremaju za nastupe, da li jedu ananas ili meditiraju, ali i to kakav je odnos između Crva i Mrava. Sreo je i Ivana Jevtovića i Cecu Đolović, pa smo i od njih saznali neke zanimljive informacije, kao na primer koja im je omiljena pesma benda Artan Lili.
Sledećeg četvrtka, u drugoj epizodi serijala "Jelen TOP10 Minuta", imaćemo prilike da vidimo kako je bilo na proslavi 25. rođendana benda "Kanda, Kodža i Nebojša". Do tada, uživajte u prvoj epizodi!
Izbor za pobednika ovonedeljne Jelen Top 10 Liste još uvek je u toku, a koja je pesma odnela pobedu saznaćemo u nedelju. Za svoju omiljenu pesmu možete glasati na sajtu jelentop10.espreso.co.rs. Trenutno stanje na listi je sledeće: Na prvom mestu se nalazi pesma "Running" benda Herz koja je pokupila najviše glasova publike.

beogradski sastav Artan Lili s pesmom "Ono što te neće"
Nikole Vranjkovića i Autogenog Treninga "Moraćeš da naučiš da živiš s tim".
čija je pesma "U ogledalu" osvojila publiku. Reč je o fenomenalnoj Andrijani Belović.
"Vikend" Nežnog Dalibora po broju glasova trenutno se nalazi na petom mestu.
Na njemu je trenutno Ana s pesmom "Unknown".
s jednim glasom manje, sledi stvar "Ne osećam se dobro" benda Straight Mickey and the Boyz.
"Naked" s pesmom "Za starog prijatelja".
Bend Vis Limunada s numerom iz filma "Paluba ispod Terazija" zauzeo je 9. mesto.
na 10. mestu, nalazi se pesma "Mladost" kultnog beogradskog sastava "Jarboli".
Ime pobednika biće poznato u nedelju!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.