Rođendanski mesec: Druženje sa Tropiko bendom u Ušću! (FOTO)

DOBRA ZABAVA

Rođendanski mesec: Druženje sa Tropiko bendom u Ušću! (FOTO)

Članovi benda će se na Centralnom trgu držiti sa fanovima i podeliće 100 CD-ova
Objavljeno: 18:40h

Svi fanovi Tropico benda mogu uživati u njihovom koncertu u nedelju, 10. aprila od 18 časova u USCE Shopping Centru. Da li se slažete? Ovo je 100 najboljih pesama svih vremena! (FOTO) (VIDEO)

Članovi benda će se na Centralnom trgu držiti sa fanovima i podeliće 100 CD-ova. Rođendanski mesec UŠĆE Shopping Centra započeo je dobrom muzikom, a slavljenička atmosfera se nastavlja. Tako će svi fanovi Tropico benda biti u prilici da upoznaju, fotografišu se i dobiju autograme od članova ove popularne grupe u UŠĆE Shopping Centru, i to neposredno pred njihov veliki beogradski koncert koji je zakazan za 16. april. Na samom vrhu! Lena Kovačević izdaje album za inostrano tržište! (FOTO)
Tokom rođendanskog meseca UŠĆE Shopping Centra koji traje sve do 30. aprila, posetioce očekuju iznenađenja, dosta dobre zabave, kao i 777 vrednih nagrada. Ove godine, sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara. Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana” (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.