Zašto Andrija mora da se oseća kao kreten i luzer? I čemu te lezbijke i pikljevi?! (FOTO)

ludilo udvoje

Zašto Andrija mora da se oseća kao kreten i luzer? I čemu te lezbijke i pikljevi?! (FOTO)

U novoj 29. epizodi popularne serije "Andrija i Anđelka" ovaj bračni par će zapasti u niz neverovatnih situacija koje će vas zasmejati do suza
Objavljeno:

U sutrašnjoj epizodi "Andrije i Anđelke" kao gošća će se pojaviti Milena Pavlović, čuvena Marina iz filma "Mi nismo anđeli". Pored nje, u ulozi psihoterapeuta će se naći Maja Noveljić, koju pamtimo kao jednu od "Žena sa Dedinja", dok je u ulozi Andrijine sestre Maja Šarenac, koju znamo i iz serije “Pevaj brate”. Slaviša i Slavica haraju internetom: Ko je famozni par i zašto ih svi gledaju? (VIDEO)

U 29. epizodi upoznaćemo Andrijinu polusestru i saznati šta jedno drugom nemaju da kažu i da li zaista krv nije voda. Kakva sprdačina! Andrija i Anđelka zamenili glasove i nasmejali ceo internet! (VIDEO)
Pored toga ćemo saznati i kakav je Andrijin vid i zašto Anđelka ne dozvoljava Andriji da nosi naočare. Psihoterapeut misli da je normalno da se Andrija oseća kao kreten i luzer. Saznaćemo i zbog čega je to tako. Takođe, Anđelka će sa svojim suprugom želeti da priča o nekim neobičnim stvarima, poput lezbijki i pikljeva. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.