Po ove tri stvari cela Srbija pamti Kurčubića! Čupanje kragne nije jedna od njih! (VIDEO)

srećan rođendan!

Po ove tri stvari cela Srbija pamti Kurčubića! Čupanje kragne nije jedna od njih! (VIDEO)

Na današnji dan, 1967. godine rođen je Ivan Bekjarev, najpoznatiji po ulozi Kurčubića iz kultne serije "Bolji život"
Objavljeno:

Na današnji dan pre tačno 70 godina rođen je glumac Ivan Bekjarev koji je najpoznatiji po ulozi Stevice Kurčubića iz najgledanije serije u bivšoj Jugoslaviji - "Bolji život". Za njima je plakala cela Srbija! 6 zvezda koje smo tragično izgubili ove godine! (VIDEO) Prvu ulogu je Ivan Bekjarev odigrao 1967. godine u filmu "Bokseri idu u raj" u kom je glavnu ulogu igrao Mija Aleksić. Iako je odigrao preko stotinu uloga u raznim filmovima i serijama, slavu je stekao ulogom Vujkovića u televizijskoj seriji "Banjica" i Stevice Kurčubića u seriji "Bolji život".

Aleksandar Jovanović Cile
Zahvaljujući liku Vujkovića Bekjarev je postao najpopularniji negativac u celoj Jugoslaviji. Međutim, od 82. epizode serije "Boljeg života", proizašle isto iz pera Siniše Pavića, lik Vujkovića je totalno zasenio Kurčubić. Stevicu Kurčubića, muljatora i kradljivca, uprkos mračnoj biografiji, Bekjarev je učinio vrlo simpatičnim. Jedini intervju u kome je Gaga bio ovako brutalno iskren: Zašto Milena i ja nismo nismo imali decu? Međutim, sa ovim likom, Bekjarev je izgubio svoj identitet. Umesto nadimaka Beki i Bekson, pod kojima je do tada bio poznat, nakon ove uloge svi su ga počeli zvati Kurčubić.
Printscreen/ YouTube/ Mladen Cuturic
Kurčubić ima i svoj legendarni pokret po kom je prepoznatljiv - hvatanje za kragnu. Zanimljivo je to da je ovaj pokret nastao sasvim spontano, tokom snimanja serije "Banjica" gde je u prvoj epizodi Bekjarev slučajno napravio ovaj potez, koji se rediteljima svideo, te su ga preneli i u narednu seriju i od njega načinili Kurčubićev zaštitni znak. Najčuvanija BGD tajna! Nepoznati detalji neponovljivog prijateljstva Bate Stojkovića i Gage! (FOTO) Pokret možete videti na 37. minutu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.