Nismo ih videli 100 godina: Gde su i šta danas rade najveće zvezde Trećeg kanala! (II deo)  (FOTO)
Foto: Ilustracija

Zvezde iz prošlog veka

Nismo ih videli 100 godina: Gde su i šta danas rade najveće zvezde Trećeg kanala! (II deo) (FOTO)

Ako ste mislili da smo vam prvim tekstom o Trećem kanalu otkrili sve o njegovim nekadašnjim zvezdama, grdno se varate. U ovom nastavku ćete saznati ko je postao vitez, ko se zamonašio, a ko, na žalost, nije više među živima

Objavljeno: 11:25h

2. Aleksandra Toković

Printscreen Youtube

Za Aleksandru se može reći da je bila relativno poznata i pre nego što je zaživeo Treći kanal pošto je predvodila bend Banana koji je imao dva albuma iza sebe.

Printscreen

Na televiziji koja je tema ovog teksta vodila je, između ostalih, emisije "3K dur" i "Još jedna pesma".

Aleksandra je i dalje zaposlena na RTS, a povremeno se može videti u emisiji Žikina Šarenica gde asistira znate-već-kojem-voditelju.

foto: Print Screen Youtube

3. Dušan Kaličanin

Printscreen Youtube

"...A sa etikete Flying rhino slušamo Green nuns of the revolution u numeri Cor" ili "...U pitanju je live act francuskog psy-trance projekta Talamasca sa goa festivala u Berlinu..." A? Zvoni li vam u glavi? Svi koji su gotivili elektronski zvuk i modernu tehnologiju, pamte da je konstrukcije poput ovih na Trećem kanalu izgovarao guru za tu oblast - Dušan Kaličanin. VJ Tehno, Supernova, Animania...samo su neke od emisija koje je on uređivao i vodio.

Kaličanin je uvek uspevao da radi po 3-4 stvari paralelno, pa je tako, osim Trećeg kanala, radio na još nekoliko medija gde je promovisao istu muziku, osnivač je Technokratije, organizacije koja je tokom devedesetih uspevala da dovede svetske face, poput The Prodigy-ja u tada izolovanu Srbiju, a muvao se i po nekoliko nevladinih organizacija. Kako nekad - tako je i sad. Iako ima ozbiljan posao (kreativni je direktor Pakom grupe i osnivač firme Digital solutions & technology) Dušan se i dalje bavi tehno žurkama, plus što je postao i savetnik Kraljevskog reda vitezova i organizator "Vitez festa". Kako je sve to moguće? Evo, slike sve govore. I to nije sve! Dušan je u međuvremenu postao hadžija i svom imenu je dodao prefiks Hadži.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.