Dim iz moje lule: Spremite se stvarno, opet svira Del Arno (FOTO) (VIDEO)

dugo ih nije bilo

Dim iz moje lule: Spremite se stvarno, opet svira Del Arno (FOTO) (VIDEO)

Volite rege?
Objavljeno:

Petu sezonu Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac svečano će otvoriti Del Arno Band u subotu, 17. oktobra.

Aleksandar Zec/Del Arno Band
- Del Arno Band će sa velikim zadovoljstvom ponovo otvoriti sezonu Vračar Rocks festivala u Božidarcu, jednoj od najlepših, još uvek aktivnih koncertnih dvorana u Beogradu. Naše druženje prošle godine donelo nam je svima, i grupi, ali i ekipi iz Božidarca, jednu dobru i sadržajnu sezonu. Zahvalni smo što kao i mi, i organizatori Vračar Rocks festivala smatraju da ovo izvanredno iskustvo valja ponoviti - ako ništa drugo, ono radi uroka - rekao je Jovan Matić, frontmen Del Arno Benda. Del Arno Band-u će se na sceni Božidarca pridružiti Besne Gliste i upotpuniti rege doživljaj koji nas očekuje u Radoslava Grujića 3. Sveži zvukovi, oštre lirike, jaki i upečatljivi ritmovi, a pre svega dobar scenski nastup je ono što Besne gliste čini posebnim i prepoznatljivim.
Aleksandar Zec/Del Arno Band
Ovo je tek početak nove sezone Vračar Rocks festivala u Centru za kulturu Božidarac, čiji su organizatori za oktobar već najavili niz zanimljivih koncerata. Već u petak, 23. oktobra, u Božidarcu će nastupiti Grupa Ti i regionalna atrakcija koja nam stiže iz Zagreba - Miki Solus. Ulaznice za otvaranje pete sezone Vračar Rocks festivala dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.