Amidžić tri dana plakao, pa jedva progovorio: U šoku sam i paklu zbog Marinkove komemoracije i sahrane

prijatelji do kraja

Amidžić tri dana plakao, pa jedva progovorio: U šoku sam i paklu zbog Marinkove komemoracije i sahrane

Voditelj Ognjen Amidžić već tri dana ne prestaje da plače zbog smrti dugodišnjeg prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja. Činjenica da je ostao bez velikog druga potpuno ga je slomila
Objavljeno:

Od momenta kada je Ognjen saznao da je Marinko izgubio bitku sa karcinomom pankreasa, sa kojim se borio u poslednje dve godine, Ognjen nije imao snage da se oglasi u javnosti. Prvi put, Amidžić je progovorio o patnji i bolu koji su ga obuzeli. Kao da je predosećao: Samo 20 dana pred smrt Madžgalj se krstio u Ostrogu! - Ne znam šta da kažem. Iskreno, nisam u stanju da pričam. U šoku sam! Ne znam šta bih bilo kome rekao. Ljudi me danima zovu, a ja ne znam šta da im kažem - sa setom u glasu kaže voditelj i dodaje:

- U paklu sam zbog pripreme za komemoraciju, sahranu i emisiju. Ne znam gde se nalazim zbog svega što se desilo - objašnjava Ognjen, koji će se danas na Bežanijskom groblju oprostiti od rano preminulog prijatelja. Da stvar bude gora, voditelj će morati da skupi snagu i samo nekoliko sati nakon sahrane vodi svoju emisiju "Amidži šou", koju će posvetiti Madžgalju. Poslednje reči! I njegova oproštajna poruka publici dokazuje kolika je ljudina bio Madžgalj! (FOTO) - Razumite me, nema reči kojima bih u ovom trenutku mogao da opišem kako se osećam - kaže Amidžić, uz koga je sve vreme supruga Danijela. Tragične sudbine koje su potresle Balkan:Ovi velikani su otišli bez poslednjeg naklona! (FOTO) Ognjen se u ovom bolnom trenutku našao kao najveća podrška Marinkovoj porodici, pa je preuzeo veći deo organizacije komemoracije i sahrane. Skrhan bolom jer je izgubio najbližeg prijatelja, voditelj je danima pokušavao da se pomiri sa činjenicom da više neće zapevati sa Marinkom. U sećanje na dane kada su svojim hitovima uveseljavali publiku, Ognjen se od glumca oprostio stihovima jedne od njihovih omiljenih pesama "Eh, da mi je".
- Subota, toplo je, kažu da će proleće, meni uvek zima je. Srce hladno je otkad nema te. Da se vrate stari dugovi, da mi dođu moji drugovi, a ti prođes pored kapije kao ranije - glasi samo jedna od strofa numere koju je Amidžić posvetio preminulom prijatelju. Ne može pred publiku: Predstava Dubravke Mijatović otkazana zbog Marinkove smrti Voditelj će danas, uz mnogobrojne članove njegove porodice, prijatelje i kolege, teškim koracima ispratiti Marinka na večni počinak. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.