Djanseri, sutra svi u klub Dot na promociju novog mikstejpa! (VIDEO)

srbija djans lajk dis

Djanseri, sutra svi u klub Dot na promociju novog mikstejpa! (VIDEO)

Članovi nekadašnjeg benda Blaya Dub Playa nastupiće 25.3. u klubu Dot u Beogradu
Objavljeno:

Jedan od najneobičnijih kolektiva na našoj muzičkoj sceni, DJANS, nastupiće sutra, 25.3. u klubu DOT kako bi prestavili svoj prvi mikstejp. Inače, oni su jedan od najaktivnijih kolektiva u 2016. godini. Skoro svakog vikenda nastupaju u nekom drugom klubu, a uskoro će najaviti i veliki koncert u Beogradu. A još smo divljina! BG sindikat slavi 17. rođ, a ovih 17 pesama znaju i oni koji ih mrze!

DJANS čine nekadašnji članovi benda Blaya Dub Playa (Vojke i DJ Goldfinger a.k.a Bratburazcartebra). Mešavina različitih ritmova poput dancehall-a, trap-a, bounce-a, moombahtone-a i energičan živi nastup je ono sto karakteriše ovaj duo. Duhoviti i ironični tekstovi daju ovoj grupi veoma karakterističan i lako prepoznatljiv stil. Pesme poput "Tanana", "Pun Gas" i "Neću da radim" se izvajaju kao najpopularnije. Najveći šok u RnR svetu! Eksl izdao Ganse i prešao u čuveni rivalski sastav! (FOTO)
Printscreen/ YouTube/ Two Louder TV
Pored standardnog nastupa u klubu Dot će predstaviti svoj prvi mikstejp. Kako oni kazu, mikstejp je pokušaj da se publici predstavi atmosfera sa njihovih žurki u formi jednog miksa. Sadrži remikse njihovih kao i edite već poznatih pesama. Kako sve to zvuci imaćete priliku i premijerno da čujete u klubu Dot.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.