Mikser goes retro festival: Zasvingujmo svi uz zvuke Vampira i Vis Limunade! (FOTO)

putovanje kroz vreme

Mikser goes retro festival: Zasvingujmo svi uz zvuke Vampira i Vis Limunade! (FOTO)

Celodnevni "Mikser Goes Retro!" festival održaće se 2. aprila u Mikser Hause-u i publiku će vratiti u dobra vremena prošlog veka
Objavljeno:

"Mikser Goes Retro!" festival, u organizaciji Mikser House-a i plesnog kluba "Sinatra", održava se 2. aprila u Mikser House-u i celodnevnim programom će publiku vratiti u stara dobra vremena prošlog veka. Jednodnevni festival biće zatvoren koncertnom igrankom od 21 čas, kada će nastupiti čuveni "Vampiri" i "VIS Limunada". Udario ga motkom u glavu! Udovica Bate Stojkovića o legendarnom sukobu sa Pavlom Vuisićem! Posetioci "Mikser Goes Retro!" festivala će biti u prilici da nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade "old school" tetovažu, odmere snage u fliperu ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis, Merilin i druge ikone čijem stilu se i danas divimo. Ovakav intervju nikad niste čitali: Gaga Nikolić prvi i poslednji put otvoreno o Mileni i nepoznatim detaljima iz svog života! Mikser House i Sinatra plesni klub pozivaju i sve zainteresovane izlagače vintage i antikvarnih predmeta iz 20. veka koji žele da učestvuju u dnevnom programu "Mikser Goes Retro!" festivala da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3000 dinara, a dobrodošli su svi izlagači vintage i retro odeće i obuće, nakita, aksesoara, dekorativnih predmeta, antikviteta, starih knjiga i ploča. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, opis izlaganih predmeta uz fotografiju i kontakt (telefon, facebook strana i / ili veb sajt). Dnevni program festivala je otvoren od 12 do 19 časova, a ulaz je 200 dinara. Večernji program počinje u 21 čas, kada sve posetioce očekuje prava retro igranka. Svi zaljubljenici u retro zvuk i modu su pozvani da se naoružaju dobrim raspoloženjem, jer ih na bini Mikser House-a čekaju kultni Vampiri! Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, će podsetiti publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz "Pokloniću joj nebo" i naterati da istroše cipele za ples uz "Rama Lama Ding Dong" i druge poznate hitove.

pokretači šlager renesanse "VIS Limunada", sredine 20. veka i nastupima oživljava ovaj uzbudljivi period kroz specifičnu prizmu jugoslovenske popularne kulture.
na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.