Najveći šok u RnR svetu! Eksl izdao Ganse i prešao u čuveni rivalski sastav! (FOTO)

Niko ne veruje!

Najveći šok u RnR svetu! Eksl izdao Ganse i prešao u čuveni rivalski sastav! (FOTO)

Frontmen čuvenih "Guns N' Roses" Eksl Rouz novi je pevač jednog kultnog rok benda! Kad vidite koji bend je u pitanju, biće vam jasno zašto je ova vest totalno neverovatna i fanovima tog benda i fanovima Eksela!
Objavljeno: 10:29h

Ovu neverovatnu vest objavio je "Atlanta Radio 100.5", a preneli brojni mediji koji prate hard i hevi muziku. Kako se navodi u objašnjenju ove vesti, Eksl će zameniti Brajana Džonsona, pevača AC/DC, na ostatku svetske turneje tog benda. Sećate se njega? Ovo je čovek koji je prvi doveo Prodigy i tehno muziku u Srbiju! Eksl je, štaviše, tokom vikenda viđen u Atlanti, gde je bio na tonskim probama, ali ne sa "Gansima".

Radio DJ Džejson Bejli otkrio je da je od "veoma, veoma dobrog izvora" dobio potvrdu da su spekulacije o Eksklovom nastupu s AC/DC tačne. Tirkizna magija: Posle ovih fenomenalnih fotki nećete više biti nervozni! (FOTO) (VIDEO) - Eksl se sreo sa bendom i dogovoreno je da peva na preostalih deset koncerata. Stvar je i u tome da je Angus veoma "ili-ili" tip. U fazonu je da ako Brajan zbog zdravstvenih razloga ne može da peva, onda to neće ni raditi. Brajan je navodno trebalo da se poviče posle poslednje turneje, a bend je želeo da nastavi sa radom. Angus je u fazonu: "Ako ne možeš dalje s nama, hvala ti na svemu, ali šou mora da se nastavi". Zato su organizovali audiciju na koju su dolazili razni ljudi, a onda se pojavio Eksl. Ponavljam, to sam saznao od veoma dobrog izvora - rekao je Bejli.
Početkom meseca objavljeno je da AC/DC odlaže nastavak turneje zbog mogućeg gubitka sluha Brajana Džonsona. Njega je lekar upozorio da u suprotnom rizikuje trajan gubitak sluha, saopštio je tada bend. AC/DC su američku turneju počeli u Takomi, u američkoj saveznoj državi Vašington, a evropska bi trebalo da počne 7. maja u Lisabonu. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.