Događaj o kome se dosta priča! Ana Ćurčin nastupa u Bitefu! (FOTO) (VIDEO)

obavezno otići

Događaj o kome se dosta priča! Ana Ćurčin nastupa u Bitefu! (FOTO) (VIDEO)

Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend
Objavljeno: 21:15h
Kantautorka Ana Ćurčin će u petak, 18. marta, sa Bendom nastupiti muziku
koketirajući sa ambijentom i bluzom, upotpuniće vrsni muzičari: Goran Antović, Marko Cvetković, Blagoje Nedeljković i Tomo Benzon. Svi na Kolarac! Počinje 46. Međunarodno takmičenje Muzičke omladine! (FOTO)
Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, koja živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani.
Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend 2016. godine objavila je svoj prvi studijski album "Remain Calm“ i "Unknown“. Veliku pažnju javnosti izazvala je saradnjom sa tradicionalnim koja je objavljena krajem leta prošle godine.
Bend je doneo novu dimenziju Aninoj muzici i omogućio vizuelizaciju njenih pesama u glavama pažljivih slušalaca. Besprekorna ali nenametljiva svirka njene čini pesme još izražajnijim nego što već jesu, Srđan Strajnić, Poezika, 2016.
značenja, niti je sklona da manipuliše svojim stihovnim porukama. Njena prirodna snaga leži u neposrednosti, univerzalnosti osećanja i posve neupakovanoj ranjivost,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.