Približava se najluđa zabava! The Vaccines i gitarski pobunjenici na Exitu! (FOTO) (VIDEO)

potvrđeni dolasci

Približava se najluđa zabava! The Vaccines i gitarski pobunjenici na Exitu! (FOTO) (VIDEO)

Na Petrovaradinsku tvrđavu svoj dolazak su potvrdili bendovi iz svih delova sveta, među njima i grčki rok sastav Tuber, žestoki Belgijanci The Black Heart Rebellion, i novozelandski kantautor Graham Candy
Objavljeno:

Jedna od najboljih koncertnih grupa savremene rok scene, The Vaccines, nastupiće premijerno na Exitu u subotu, 9. jula! Furiozni četverac iz Londona u zvaničnom izboru za najbolji britanski bend uživo, stao je rame uz rame sa bendovima kao što su Coldplay, Mumford & Sons, Muse i The Rolling Stones! Pohvale za Exit od Amera! Ovo priznanje je do sada najveća čast za Novi Sad!

The Vaccines kritičari porede sa legendarnim Ramonsima, a njihovi albumi dostižu prva mesta najvažnijih svetskih top lista. Već i njihov debi album bio je najprodavaniji 2011. godine kada su ujedno bili dobitnici NME nagrade za najbolji novi bend! Na Petrovaradinsku tvrđavu svoj dolazak su potvrdili bendovi iz svih delova sveta, među njima i grčki rok sastav Tuber, žestoki Belgijanci The Black Heart Rebellion, te novozelandski kantautor Graham Candy.

u Gadafijevom kampu, osamdesetih godina, da bi 2007. godine nakon albuma “Aman Iman: voda je život” dobili zasluženu međunarodnu pažnju i podršku od strane najvećih muzičkih zvezda Chris Martin (Coldplay) i mnogih drugih, a iste godine dobijaju i BBC nagradu za world muziku.
posetiocima festivala svoj bluz o tuareškoj pobuni protiv vlasti, tuareškim plemenima i njihovim avanturama u pustinji, o ratovima, ali i o lepoti pustinje, neba i zemlje i
održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Hurts, Skrillex, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Nicky Romero, Cock Sparrer, Anti-Flag, Dub Pistols, DJ Hype, Andy C, klubovi Tresor i Concrete, te brojni drugi.
što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cenu!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.