Šta, šta je?! Ovim rečima je pijani Bata Stojković uvek uspevao da ubedi saobraćajce da ga puste!

Večiti šaljivdžija!

Šta, šta je?! Ovim rečima je pijani Bata Stojković uvek uspevao da ubedi saobraćajce da ga puste!

Glumac Danilo Bata Stojković bio je poznat kao neko ko voli da se šali, a šala mu je pomagala i u teškim situacijama
Objavljeno: 09:17h

Naš veliki glumac Danilo Bata Stojković je između ostalog bio poznat kao čovek kafane. Voleo je čašicu. Čak je jednom prilikom, čim je izašao iz bolnice nagovorio ženu da odu u kafanu da proslave. Zbog ove 3 stvari je cela Jugoslavija obožavala Batu Stojkovića, ali ne i njegova žena! Svakome ko voli da popije, saobraćajna policija je najveći neprijatelj. Jednom prilikom Bata je pijan bio u kolima sa ženom. Olga, odgovorna kakva jeste, sela je za volan da vozi.

Svi smo ga obožavali, ali da je Bata Stojković živ - danas bi ga zbog ovoga mrzele sve devojke u Srbiji! - Umeo je da kaže: Ajde tu, vozi. Ja ga gledam: Pa ne mogu tu, jednosmerna je, a on odmahne rukom: Teraj kad ti kažem! I ja šta ću, dva sata je noću pa sve mislim - neće valjda. Ne da neće, samo se začuje iza nas: Fiju, fiju, fiju. Šta ću, stanem. Pita policajac: Stojkovići, šta je ovo? A Bata će njima: Šta šta je? Žurim u drugu kafanu, čoveče. Šta će ljudi, puste nas - rekla je Olga.
- Isto tako razvozim ih posle premijere, policija nas zaustavi, a on im kaže: Ne prilazite joj, treštena je... Kao ja pijana. Voleli su ga zbog njegovog duha. Cenio je šalu na svoj i tuđ račun. Uvek je moralo da bude po njegovom i to je jedna od njegovih osobina - dodala je Olga. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.