Da Pavle Vuisić nije spasio život Bati Stojkoviću, Srbija nikad ne bi videla Maratonce! (VIDEO)

šta ti je život

Da Pavle Vuisić nije spasio život Bati Stojkoviću, Srbija nikad ne bi videla Maratonce! (VIDEO)

Pre 14 godina napustio nas je Danilo Bata Stojković. Da nije bilo njegovog kolege, legendarnog glumca, s ovim velikanom bismo se oprostili još ranije
Objavljeno:

Na jučerašnji dan pre 14 godina Srbija se oprostila s glumačkom legendom Danilom Batom Stojkovićem. Čovek koji nam je podario veliki broj legendarnih filmskih likova i koji je kroz svoju glumu uspeo da na scenu iznese vrhunske zamisli reditelja, više puta je u toku snimanja stavio svoj život na kocku. Svi smo ga obožavali, ali da je Bata Stojković još živ - danas bi ga zbog ovoga mrzele sve devojke u Srbiji! U "Maratoncima", dok su snimali scenu u kojoj ga Pavle Vuisić udara daskom po glavi, dogodilo se to da ga je nenamerno, u ne znam kom ponavljanju, zaista lupio iz sve snage.

Pavle je to uradio sasvim slučajno Naježićete se, ali i nasmejati! Potresni i duhoviti detalji borbe Bate Stojkovića sa opakom bolešću!
legende o neprijateljstvu dvojice glumaca Vežbamo kume, probamo za film: 10 najgorih seks scena srpske kinematografije (VIDEO)
Ko to tamo peva
Pavle mu je spasao život on bi otplivao do sredine reke
Šta, šta je?! Ovim rečima je pijani Bata Stojković uvek uspevao da ubedi saobraćajce da ga puste!
silnog napora zbog plivanja kroz mulj do kolena, njemu je pozlilo jer ga je odelo gušilo. Zbog ove 3 stvari je cela Jugoslavija obožavala Batu Stojkovića, ali ne i njegova žena!
ko zna koju bismo glumačku postavu gledali dve godine kasnije u "Maratoncima". Story.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.