Voja Brajović i Sergej Trifunović igrali poslednju predstavu za Gagu Nikolića (FOTO)

pravi prijatelji

Voja Brajović i Sergej Trifunović igrali poslednju predstavu za Gagu Nikolića (FOTO)

Glumci su u Gaginoj maloj sobi odigrali komad samo za njega
Objavljeno: 23:27h
Voja Brajović je otkrio da su dva meseca uoči smrti Dragana Nikolića, Sergej Trifunović i on, u Gaginom stanu odigrali celu predstavu za njega. Ovako se BG oprostio od Gage! Viteže naš, da li ima neko ko te nije video samo jednom, a da se nije zaljubio! (FOTO)
Tuga! Svi su se skamenili - kad je Šerbedžija suznim očima ovo rekao Mileni na oproštaju od Gage!
Brajović je ispričao da Dragan nikada nije voleo da ga pitaju "kako si". Voja ga je pitao: "Pa, kad ćeš da dođeš da odgledaš predstavu, a Nikolić mu je odgovorio: "Pa, ne znam, doći ću". Bjela: Lepi Gaga će uvek biti naš Mesija s rejbankama, cigarom i čašom viskija!
Zorana Jevtić
Dan kad je Beograd plakao! Kolone ljudi na Novom groblju, pola grada se oprostilo od Flojda! (FOTO) Brajović nije odustajao i svom velikom prijatelju je rekao: "Hoćeš da mi dođemo kod tebe da je odigramo", a Gaga je samo kratko poručio: "Hoću".
Beta
Prvi do kovčega! I Žarko Laušević na sahrani Dragana Nikolića! (FOTO)
Voja je mislio da je Nikolić pristao tek "onako", reda radi, ali nekoliko dana kasnije ga je telefonom pozvao Sergej i objasnio mu da ih Dragan čeka da dođu i odigraju predstavu. Jedan jedini! Ovo što je Gaga uradio pred samu smrt - najbolje dokazuje kakva je ljudina i šmeker bio!
Darko Cvetanović
Krenuće vam suze kada čujete šta su Dragan Nikolić i Milena Dravić uradili za bolesnog dečaka (FOTO) I oni su otišli i u Gaginoj maloj sobi odigrali komad samo za Dragana kojeg je Milena sve vreme držala za ruku.
24 sata

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.