Krenuće vam suze kada čujete šta su Dragan Nikolić i Milena Dravić uradili za bolesnog dečaka (FOTO)

skromni i humani

Krenuće vam suze kada čujete šta su Dragan Nikolić i Milena Dravić uradili za bolesnog dečaka (FOTO)

Popularni par se nikada nije hvalio svojom humanošću, ali je učinio mnoga dobra dela
Objavljeno: 09:14h
Milena Dravić i Dragan Nikolić su pre mnogo godina bez razmišljanja uzeli sve pare koje su imali u kući i dali ih roditeljima dečaka kojem je bila neophodna operacija očiju. Tuga do neba! Milena Dravić oprostila se od svog Gage na dirljiv način! (FOTO)
Boško Karanović/Dragan Nikolić
a javnost je za ovu priču saznala od Tanje Peternek koja ju je pomenula u svojoj emisiji "Kao sav normalan svet" kada joj je gošća bila Milena Dravić.
Najlepši par SFRJ: Ovako se rodila ljubav između Dragana Nikolića i Milene Dravić (VIDEO) uspeli da skupe novac za novi automobil i odlučili su da zamene vremešni "golf" kojeg su stalno morali da guraju da bi upalio. Nama je Gaga Nikolić bio uzor, a vi se zapitajte ko su vama uzori! O ovoj fotki bruji ceo Tviter!
Dragan je pogledao u Milenu i rekao: "Njima treba para koliko i mi imamo trenutno u kući, ma, šta će nam novi automobil". U ovim ulogama Gage Nikolića ste svi uživali, ali ove stvari o njemu sigurno niste znali! (VIDEO) Pojavili su se ljudima na vratima i predali im novac za operaciju.
Aleksandar Levajković
a ova divna ljudska priča nikada nije dospela u javnost, sve dok Tanja Peternek nekako nije saznala za nju. Flojd, Džimi Barka, Prle.. 10 neuništivih uloga zbog kojih će Dragan Nikolić uvek biti legenda! (VIDEO) Milena je priču samo potvrdila i nije želela da govori o detaljima. Po njenoj reakciji, kada sam pomenula tu anegdotu, videlo su oni skromni i humani ljudi. Oni su učinili mnogo dobrih dela u životu, ali od toga nikada nisu želeli da dižu medijsku pompu Alo.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.