Našoj sreći nema kraja: Zoran Kesić se vraća na male ekrane!

duvaj srbijo!

Našoj sreći nema kraja: Zoran Kesić se vraća na male ekrane!

Zoran Kesić vraća se na male ekrane 19. marta sa prolećnom sezonom emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja će se emitovati na TV B92
Objavljeno: 16:00h

Vrhunski satiričar Zora Kesić i njegova emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" ponovo se vraća na male ekrane. Autori ove emisije kažu da u novu sezonu ulaze željni igre i da su spremni da se ponovo, od nule, izbore za poverenje, pažnju i ljubav starih, ali i novih gledalaca. Filip David: Vučićeva proevropska politika je u redu, ali da li su Miloševićevi ljudi kompetentni da je sprovode - Ponosni smo na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu - sledeću - rekao je Zoran Kesić. On je dodao:

- Naša misija ostaje ista: kritička, satirična i zafrkantska borba protiv gluposti, laži, medijskog zaglupljivanja i svega onoga što naše gledaoce mršti i brine, umesto da ih čini srećnim i nasmejanim. Naša želja je osmeh Srbije. I upravo zato smo nabavili balone. U situaciji u kojoj nam se čini da su nam se izduvali optimizam, naša poruka je da nas ima još spremnih da duvamo. Naša poruka je: "Duvaj, Srbijo!". Jer, em smešno izgledaš dok duvaš, em će se i naša deca radovati balonima - poručio je Kesić u svom stilu. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.