3K dur, Ko će koga, Dodatno ubrzanje... 14 emisija zbog kojih je Treći kanal bio kultni!

jedino urbano ćoše u Srbiji

3K dur, Ko će koga, Dodatno ubrzanje... 14 emisija zbog kojih je Treći kanal bio kultni!

Na 3K karijere su počele mnoge današanje face iz javnog života. Iznenadićete kad vidite ko je sve bio na Trećem kanalu
Objavljeno: 09:07h
Treći kanal RTS-a počeo je kao ekperimentalni kanal 3K je nastao 1989. godine,
Program na ovom kanalu bio je posvećen omladini, 3K je svakodnevno pratilo blizu 2 miliona gledalaca. U produkciji Trećeg kanala nastale su i brojne pesme, kao i čuveni TV film "Dva sata kvalitetnog programa".
Mnogi se i dan-danas sa setom sećaju kvalitetnih emisija Trećeg kanala 10 estradnih braće i sestara: Za neke od njih i mi smo prvi put čuli! (FOTO) 1. "Ko će koga" Bio je veoma popularan, kako zbog zanimljivog koncepta, tako i zbog učesnika.
Momci i devojke dobro su se zabavljali dok su tražili svoje "srodne duše".
devojka ili momak, što se menjalo iz epizode u epizodu, bi sedela s jedne strane paravana, a trojica kandidata s druge. samo na osnovu odgovora na šest pitanja koja im je sama pripremila da odabere jednog od njih,
2. "3K dur" "3K dur" je bila muzička emisija u kojoj su mladi ljudi uživo pevali poznate pesme. nekoliko stotina mladića i devojaka koji su svojim glasom oduševili mnoge velike muzičare koji su svojim prisustvom u žiriju davali glasove.
Bend "Neverne bebe" imao je zadatak da daje muzičku podršku pevačima. Jelene Tomašević Ane Nikolić
3. "Dodatno ubrzanje" U ovoj emisiji mogle su da se čuju i aktuelnosti sa svetske i domaće rok scene, kao i stanje na domaćoj i stranoj top listi.
4. "Trik šou" U ovoj emisiji takmičile su se dve ekipe iz oblasti filma, muzike i sporta.
5. "Polarotor" "Polarotor" je pratio ekspanzija satelitske televizije i sve jače nadiranje kompjuterske tehnologije. pratili su audio i video tehnologije, kao i pojavljivanje interneta.
6. "Kao sav normalan svet" "Kao sav normalan svet" autorke Tatjane Peternek Aleksić prvi put emitovana 1997. godine na Trećem kanalu. što dovoljno govori o kvalitetu emisija na Trećem kanalu.
7. "Garažni geto" muzičke emisije posvećene alternativnom i nezavisnom roku, koja se prikazivala devedesetih godina na Trećem kanalu. Ipak, ostao je upamćen grafit "Džaba ste krečili" koji se pojavljivao tokom špice. 8. "VJ Techno" Voditeljem ove emisije bio je član Technokratije Dušanom Kaličanin, koji je zasluzan za razvoj tehno kulture u Srbiji od ranih devedesetih, pa sve do danas.
9. "Ars Altera Pars" Ježina je predstavljala umetnost iz drugačijih uglova. Bili su to razgovori sa ličnostima iz kulturnog života
10. "S one strane duge" Posle "Muzičkog tobogana", ovo je bila jedna od onih emisija koje se ne propuštaju. a voditelj je bio glumac Milorad Mandić Manda.
11. "Generalna proba" U kvizu "Generalna proba" takmičili su se glumci amateri,
12. "Dok anđeli spavaju" Autentičnog koncepta i sa gostima koji su uvek privlačili pažnju publike,
13. "ZAM"
Printscreen/Youtube/ZAM Official
Emitovanjem emisije "ZAM" Treći kanal je imao veliki udeo u popularizaciji turbo-folk muzike ranih devedesetih godina dvadesetog veka. 14. "Skrivena kamera" Uvek se tokom emisije dešavala neka neprijatna i nepredviđena situacija

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.