Domoljub odgovorio Kekinu! Oluja je bila naša pobeda! (FOTO) (VIDEO)

Skandalozni stihovi

Domoljub odgovorio Kekinu! Oluja je bila naša pobeda! (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je Mile u singlu poručio hrvatskoj desnici, odnosno neoustašama da "nije njihov", digla se ogromna prašina na hrvatskoj javnoj sceni
Objavljeno:

Frontmen grupe Hladno pivo, Mile Kekin ustalasao je javnost u Hrvatskoj. Odgovorio mu je kolega iz grupe koja je često bila predgrupa Hladnom pivu! Ja nisam vaš od glave do pete, moji su dobili 45.! Evo kako je frontmen Hladnog piva ustalasao ceo Balkan!

Singl "Ja nisam vaš" Mileta Kekina, frontmena grupe Hladno pivo, izazvao je veliku buru ne samo u Hrvatskoj, već i u regionu. Mile je u singlu poručio hrvatskoj desnici, ultradesnici, odnosno neoustašama da "nije njihov".
U Hrvatskoj ima mnogo onih koje je pesma "pogodila", a ima i onih koje je naljutila. Zanimljivo, u ovoj drugoj grupi je Kekinov kolega, Toni Aničić iz splitskog benda "Đubrivo". Ta grupa je, da sve bude još zanimljivije, često nastupala baš na koncertima Hladnog piva!? Aničić je objavio pesmu "Kekin arlekin": Ti nisi naš, nisi naš od glave do pete ti nisi naš, tvoji su izgubili 95. Nestalo stiha, presušile rime državna blagajna tvoje je vime kojega sišeš, iz kojeg ždereš, a po toj državi stalno sereš Kad talenta nema, kad rodiš se bez dara, a koncerti odavno nisu puni najbrži način da dođeš do para - samo šta žešće po Hrvatskoj pljuni Kad nema pjesme, kad nema hita, a ploče već dugo ne privlače kupce sjetiš se Juge i druga Tita pa napuniš odma novinske stupce Nekad sam, Mile, i ja ti se klanja, a danas si manji od poslušnog hrčka od Džinovskog i GAD-a do današnjih sranja i do Milanovićevog kućnog potrčka Nekad Bog na Zemlji, nekad ime slavno ljubimac kolega, publike i kritike al` bunar ideja je presušio davno pa se zato hvataš jeftine politike Dignimo spomenik, dignimo bistu oportunističkom "antifašistu" velikom "borcu za ljudska prava" dok mu je država muzara krava Bog, domovina, nacija davno je nestala inspiracija kažeš "nisam vaš", al bolje budi kuš jer, što je "vaš" na srpskom, na hrvatskom je "uš"… Pogledajte Miletovu pesmu oko koje je izbio skandal u Hrvatskoj:

Mondo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.