Najveće tehno dame današnjice: Heidi i Kim Ann Foxman u nastupaju u Beogradu! (FOTO)

žurka koja će se prepričavati

Najveće tehno dame današnjice: Heidi i Kim Ann Foxman u nastupaju u Beogradu! (FOTO)

Duo koji je napravio legendarnu žurku na Dance Areni Exit festivala 2014. godine ponovo nastupa pred domaćom publikom
Objavljeno: 22:58h

Dve najveće tehno dame današnjice Heidi i Kim Ann Foxman nastupiće u beogradskom Magacinu Depo 16. aprila uz Tijanu T i Kristijana Molnara. Ovo je ćerka Vasila Hadžimanova! Kad je vidite zaboravićete na Bijonse i Rijanu! A i sve druge domaće ćerke!

Iza Heidi je karijera duga preko deset godina, tokom koje je nastupala u skoro svim najboljim klubovima i festivalima širom sveta kao što su Exit, Global Gathering i čuveni Movement fest koji se održava u Detroitu. Njena poslednja poseta Srbiji bio je upravo nastup na Exit festivalu 2014. godine, kada je puštala zajedno sa Kim Ann Foxman. Pored toga što se Kim sećamo po radu u bendu Hercules & Love Affair, znamo je i kao osnivača etikete Firehouse, a ova dama se poslednjih nekoliko godina posvetila svojim nastupima kao jedan od definitivno najinteresantnijih izvođača na sceni.
Promo
Uz Tijanu T, koja je trenutno jedan od najangažovanijih domaćih DJ-eva sa velikim brojem gigova zakazanih u inostranstvu, i Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, ovo je zasigurno jedan od najatraktivnijih klupskih lajnapa ove godine.
Prvih 100 ulaznica nalazi u pretprodaji po superpromotivnoj ceni od 600 dinara i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Organizatori apeluju na sve zainteresovane da iskoriste priliku i nabave svoju kartu pa najpovoljnijoj ceni jer će odmah po isteku promotivne akcije ulaznice poskupeti. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.