Urban & 4 nam sprema koncertnu promociju albuma Live 2015! (VIDEO)

jedva čekamo

Urban & 4 nam sprema koncertnu promociju albuma Live 2015! (VIDEO)

Koncert "Urban & 4" biće održan 8. aprila u Velikoj sali Doma omladine
Objavljeno:
"Urban & 4" će se održati koncert
Doma omladine Beograda sa početkom u 21 čas
Knjige uz koje su generacije u Jugi odrastale, a današnja deca verovatno neće ni čuti za njih! album zapis je sa dosada najvećeg samostalnog koncerta Urbana & 4, od mitskih Laufera, preko antologijskih albuma "Otrovna kiša" i "Žena dijete", do novijih diskografskih izdanja " Kundera" i "Mamut
live donosi 23 pesme, više nego dovoljno i za apetite najvećih obožavatelja, a Urban & Četvorka dušu na pozornici i dobiti od publike fantastičan feedback Za sve od 7 do 107: Politikin Zabavnik danas slavi 77. rođendan! (FOTO) (VIDEO) (GIF)
pridružili su se i dugogodišnji prijatelji, saradnici, Gibo(nni) još jednom bliskom saradniku Filipu Vidoviću (Morris studio, Zagreb) albumu Damir Urban u velikom intervjuu za Jutarnji list je rekao.
od greški u kontekstu do greški u svirki, ali to mu daje posebnu čar
Printscreen/ YouTube/ Skalinada2009
najbolje iz gotovo tri decenije duge i bogate karijere započete davne 1984. godine u Rijeci. zahvaljujući megahitovima „Moja voda“, „Svijet za nas“ i „Lopov Jack“, nakon kojih je bend objavio sjajni album "Pustinje"
Astronaut“, „Nebo“, „Robot“ – predstavljali su uspešno izveden zaokret u zvuku koji je do perfekcije doveo mitskim izdanjem "Žena dijete", hvaljeni "Mamut", koji je ušao u sam vrh svega što su Damir Urban,

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.