Ekskluzivno! Najnoviji Bajagin spot će vas oboriti sa nogu! (FOTO) (VIDEO)

Prelepi kadrovi iz Amerike

Ekskluzivno! Najnoviji Bajagin spot će vas oboriti sa nogu! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je možda jedini video u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu- rekao je Bajaga
Objavljeno:

Los Anđeles i Holivud pokazali su se kao idealna scenografija novog spota za pesmu "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj", koju Momčilo Bajagić-Bajaga izvodi sa bluz bendom Point Blank i legendarnim gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem. Fantomski koncert EKV! Ovo će da se održi samo ako se Milan vrati iz mrtvih! (VIDEO)

- Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe, kaže Bajaga.
Dnevni deo spota, "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" čine skejt park i kadrovi plaže Venice Beach, art deko i neo barok zgrade u ulici Broadway i vožnja ulicom Mulholland Drive, a noćni prikazuju savremenu arhitekturu u centru Los Anđelesa i vožnju Holivudom.
U spotu, koji je u produkciji Long Play-a sniman nedavno u Los Anđelesu, pojavljuje se manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državama.
Većinu kadrova je uradio timelapse tehnikom kamerman Dragoslav Ulić-Dag (manjim delom je korišćen i stock footage).
Pogledajte Bajagin novi spot:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.