Pogledajte novi spot grupe Zabranjeno pušenje! (FOTO) (VIDEO)

Ekipa na okupu

Pogledajte novi spot grupe Zabranjeno pušenje! (FOTO) (VIDEO)

Sejo Sexon je zajedno sa drugim članovima grupe osnovao tajno udruženje - u novom spotu za pesmu "U tvoje ime"
Objavljeno: 22:50h

U četvrtom spotu sa albuma ,,Radovi na cesti", Sexon i ekipa su ponovo, na samo njima svojstven način, progovorili o našoj svakodnevici, poigravši se ovog puta sa temom tajnih udruženja, ekstremizma i sve prisutnije netolerancije prema drugom i drugačijem. Svi u Dom omladine! Horkestar obeležava 15 godina postojanja (FOTO) (VIDEO)

Promo
Spot je sniman na trgu istarskog gradića Raša koji je izgradio, a zatim na njemu održao i govor italijanski diktator Musolini. Resonate festival stiže u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Scenario za spot je napisao Sejo Sexon, a režirala ga je Marcella Zanki koja je svoje iskustvo izgradila radeći godinama kao producent i asistent i kao samostalni reditelj određenih projekata u Urban Jungle produkcijskoj kući, specijalizovanoj za izradu muzičkih spotova najvećim imenima regionalne muzičke scene kao što su Gibonni, Oliver, Majke, Bajaga i Instruktori, Parni Valjak, Van Gogh i mnogi drugi. Dobitnica je Gold i Platinum MTV nagrada, kao i nagrade žirija na Split spot Festivalu. Evo kako da proslavite rodjendan Bob Marlija na Vračaru! (FOTO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.