Evo kako da proslavite rodjendan Bob Marlija na Vračaru! (FOTO)

Rasta raj

Evo kako da proslavite rodjendan Bob Marlija na Vračaru! (FOTO)

Ljubitelji reggae zvuka moći će da uživaju na Vračar Rock festivalu u Božidarcu koji će se tradicionalnalo održati 6. februara
Objavljeno:

Za koncert povodom rođendana Boba Marleya koji se 6. februra obeležava širom sveta, Hornsman Coyote & Soulcraft pripremaju poseban set pesama Boba Marleya, muzičara koji je reggae muziku približio ljudima širom planete u borbi za ravnopravnost i pravdu. Mili, zovi ih u bend! Hit! Evo kako zvuči kad afrički šljakeri zapevaju Miligram! (VIDEO)

U dobro poznatom okruženju koncertne sale Božidarac, Hornsman Coyote & Soulcraft predstaviće i nove autorske pesme - "Glorious" i "Plastic Smiling Face", singlove kojima najavljuju novi album "Safe Planet", čiji se izlazak očekuje u martu! Panker sa gitarom: Frenk Tarner konačno u Beogradu! (VIDEO)
Printscreen YouTube
Hornsman Coyote & Soulcraft su sredinom januara učestvovali na prestižnoj muzičkoj konferenciji Eurosonic koja se svake godine održava u holandskom gradu Groningenu. "Imali smo vrlo uspešan, zapažen i posećen nastup, što će rezultirati nastupima na festivalima širom Evrope tokom ove godine", kazali su članovi benda, po povratku iz Holandije! Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat)​ (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.