Mučenice: Rimejk najvećeg francuskog horor filma svih vremena!

Šokantan i brutalan

Mučenice: Rimejk najvećeg francuskog horor filma svih vremena!

Od producenata filmova Prizivanje zla i Anabel, 4. februara u bioskope stiže film koji ledi krv u venama
Objavljeno: 18:48h

Mučenice su šokantan i brutalan film o devojci koja se sveti kidnaperima koji su se sadistički iživljavali nad njom. Film nas na samom početku uvlači u svet izmučene Lusi, devojčice koja je, nakon otmice, godinu dana bila podvrgnuta strašnom mučenju i izolaciji. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smeštena u sirotištu, jedina uteha joj je Ana, devojčica njenih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila i rešava da im vrati istom merom. Mili, zovi ih u bend! Hit! Evo kako zvuči kad afrički šljakeri zapevaju Miligram! (VIDEO)

Promo
Scenario prepun ekstremnog nasilja potpisuje reditelj prvog filma Mučenice - Paskal Ložje i scenarista filma Povratnik, Mark L. Smit. U glavnim ulogama su Trojan Belisario iz serije Slatke male lažljivice i Bejli Nobl iz serije Prava krv. Panker sa gitarom: Frenk Tarner konačno u Beogradu! (VIDEO)
Promo
Ovaj film nije za one sa slabijim stomakom, ali ako ste spremni da se suočite sa strahom, pogledajte ovaj horor od 4. februara u bioskopima! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.