Poslastice za filmofile! Ovo su hit ostvarenja koja nam dolaze ove godine! (FOTO) (VIDEO)

svi u bioskope

Poslastice za filmofile! Ovo su hit ostvarenja koja nam dolaze ove godine! (FOTO) (VIDEO)

Za ljubitelje sedme umetnosti u domaće bioskope stižu najnovija holivudska ostvarenja
Objavljeno: 21:56h
Iz studija 20th Century Fox stižu nam najnoviji nastavci poznatih serijala kao što su X-men, Ledeno doba i Kung Fu Panda. U oktobru najmlađe će obradovati još jedno izdanje KIDS FEST-a, a u novembru očekuje nas 22. Festival autorskog filma.
Kako su Beograđani iskulirali Džeka Nikolsona, što im on nikad nije oprostio! (FOTO) (VIDEO)
Printscreen/Youtube/20th Century Fox
11. februara u bioskope nam stiže film o nekonvencionalnom Marvelovom anti-heroju Dedpulu. Nakon rigoroznih eksperimenata on stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego, Dedpula.
Debitanstko ostvarenje mladog reditelja Nikole Ljuce, film Vlažnost, u bioskope dolazi 3. marta.
Promo
Pod lupom, film koji nam u domaće bioskope stiže od 10. marta, temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine kada su novinari lista Boston Globe razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji,
Promo
Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu 17. marta se vraća sa najvećom avanturom do sada – KUNG FU PANDA 3 3D.
Bruklin filmska adaptacija istoimene hit knjige irskog pisca Kolma Tojbina koja na romantičan način opisuje odlazak mlade irske devojke u Ameriku,
Edi zvani Orao je film inspirisan istinitom pričom o Majklu Ediju Edvardsu (Taron Edžerton) netipičnom ali hrabrom ski-skakaču
Promo
Film Kerol koji nam u bioskope stiže 7. aprila bazira se na knjizi Patriše Hajsmit Cena Soli i opisuje predivnu ljubavnu priču između dve žene u pedesetim godinama prošlog veka kada je takva veza bila zabranjena. Krajem aprila stiže priča o Daltonu Trumbu, koji je dospeo na „crnu listu" jer nije želeo da svedoči o komunistima u Holivudu,
U novom nastavku poznate X-Men franšize vraća se prvi i najmoćniji mutant – Apokalipsa, koji regrutuje tim moćnih mutanata, uključujući i obeshrabrenog Magneta kako bi očistili čovečanstvo i stvorili novi svetski poredak kojim bi vladali.
23. juna nam stiže nastavak Dan nezavisnosti - Nova pretnja koji donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera.
Promo
Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 14. jula. Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.
Promo
Od genijalnih tvoraca Šreka, studija DreamWorks Animation, 3. novembra nam stiže ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.